Έντυπη Έκδοση

Πρόγνωση καιρού

ΣΗΜΕΡΑ Πιθανές ασθενείς βροχές στη βόρεια Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο και το πρωί στη Θεσσαλία.

Στην υπόλοιπη χώρα αραιή συννεφιά. Το πρωί τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά.

Ανεμοι: Στα δυτικά ΝΑ 6-8 και τοπικά στο Ιόνιο 9, ανατολικά Ν-ΝΑ 3-5, αργότερα 5-7 και στο ανατ. Αιγαίο 4-6, από το απόγευμα 7-8 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: Βόρεια 2-13, υπόλοιπα ηπειρωτικά 5-20 και στην Ηπειρο η μέγιστη 3-4 χαμηλότερη, νησιά 12-20oC.

ΑΥΡΙΟ: Γρήγορα τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια, ανατ. Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και το ΒΑ Αιγαίο. Οι άνεμοι Ν-ΝΔ 5-7 και στο Αιγαίο 8, τοπικά 9 Μποφόρ και από το μεσημέρι σταδιακά Δ-ΝΔ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ Την Πέμπτη και την Παρασκευή πιθανές παροδικές βροχές σε δυτικά, ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Το Σάββατο βροχές και σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα από τα δυτικά. Οι άνεμοι Δ-ΝΔ 3-5, στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ και το Σάββατο από νότιες διευθύνσεις 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΑΤΤΙΚΗ

Σήμερα-αύριο: Αραιή συννεφιά, το πρωί πιο πυκνή. Οι άνεμοι ΝΑ 4-5 Μποφόρ, με ενίσχυση το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 8-19oC. Αύριο λίγη συννεφιά, γρήγορα αυξημένη. Οι άνεμοι Ν-ΝΔ 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σχεδόν αμετάβλητη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πιθανώς λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3-4 και από το απόγευμα ΝΑ έως 5 Μποφόρ. Το θερμόμετρο από 7 έως 11oC. Αύριο γρήγορα τοπικές βροχές. Οι άνεμοι Ν-ΝΔ Α 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σχεδόν στα ίδια επίπεδα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Καιρός