Ηλεκτρονική Έκδοση

Πηλαδάκης: «Ντροπή στους παράγοντες που πυροδοτούν το κλίμα»

Σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ για το νέο διαφημιστικό σποτ κατά της βίας παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Κώστας Πηλαδάκης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ είπε ότι αισθάνεται ντροπή για κάποιους παράγοντες, οι οποίοι δυναμιτίζουν το κλίμα στο ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Χρήστος Χατζηεμμανουήλ δήλωσε από τη μεριά του ότι τα χθεσινά γεγονότα στην Τούμπα πλήγωσε τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ενώ έκανε λόγο για αρρωστημένη κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Πηλαδάκης: Τα μέτρα πρόληψης δεν φτάνουν για να λύσουν το πρόβλημα. Πρέπει επιτέλους να "χτυπήσουμε" στο φιλότιμο του Έλληνα. Χρειάζεται η βοήθεια όλων για ένα τόσο ουσιαστικό θέμα. Όλοι μας θέλουμε να εξαφανιστούν τα φαινόμενα βίας και πολλές φορές αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν ένας τόσο μικρός αριθμός ατόμων να δημιουργεί αυτές τις καταστάσεις στα γήπεδα. Πρέπει επιτέλους να αποβληθούν αυτοί οι άνθρωποι από τα γήπεδα. Οι χιλιάδες των ανθρώπων που θέλουν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο πρέπει κι αυτοί να τους απομακρύνουν. Όταν φύγει ένας από αυτούς, πέντε οικογένειες θα έρθουν στο γήπεδο. Πρέπει επιτέλους και οι διοικήσεις των ομάδων να τσακωθούμε με τους οργανωμένους, γιατί κάθε διοίκηση είναι συνυπεύθυνη

Είναι ντροπή κάποιοι θεσμικοί παράγοντες που υποτίθεται ότι προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, να πυροδοτούν την ατμόσφαιρα. Εγώ ως απλός φίλαθλος αισθάνομαι ντροπή όταν βλέπω αυτά τα πράγματα στα κανάλια. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, οι ομάδες, η αστυνομία, να σταματήσουμε εδώ και τώρα να συμμορφωνόμαστε με αυτή την κατάσταση. Η Σούπερ Λίγκα δεν θα συμμορφωθεί στο εξής με τέτοια γεγονότα

Χατζηεμμανουήλ: Πρόκειται για μία αρρωστημένη κατάσταση που υπάρχει χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η βία είναι αποκρουστική σε όλα τα επίπεδα. Η ΟΠΑΠ ΑΕ θα γίνει χορηγός μίας νέας φιλοσοφίας στον χώρο του ποδοσφαίρου. Σε συνεργασία με όλους τους φορείς και όχι με λόγια, αλλά με έργα και χρήματα θα συμβάλλει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και να υπάρξει συνολική καταδίκη και αποβολή αυτών των βαρβάρων, των τραμπούκων. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί εξακολουθούμε να δίνουμε χρήματα στη Σούπερ Λίγκα όταν δεν λύνεται το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα. Αυτό θα συνεχιστεί και θα βοηθήσουμε τη Σούπερ Λίγκα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο
Αθλητική βία
ΟΠΑΠ