Ηλεκτρονική Έκδοση

Ζητούν συναίνεση, προετοιμάζονται για σύγκρουση

Κλίμα αντιπαράθεσης καλλιεργούν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για ανεύθυνη στάση απέναντι στο αίτημα του πρωθυπουργού για συναίνεση,προεξοφλώντας το «ναυάγιο» των μεθαυριανών συναντήσεων του με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κ.Ε. της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης. Ο κ.Ζαγορίτης τόνισε ότι αυτή την ώρα που υπάρχει πρωτοφανής θύελλα σε όλο τον κόσμο από την οικονομική κρίση το ελάχιστο που απαιτείται είναι στοιχειώδης συνεννόηση για το καλό του τόπου. "Αυτή την πολιτική ακολουθεί ο Κώστας Καραμανλής", σημείωσε ο Γραμματέας της Ν.Δ για να προσθέσει ότι "ελπίζει" το ΠΑΣΟΚ να μην κρυφτεί πίσω από την οξύτητα και το λαϊκισμό για να καλύψει "τα κενά και το γκρίζο αμαρτωλό αποτυχημένο παρελθόν της".

Αλλά και υπουργός Παιδείας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις των κομμάτων στις επικείμενες συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς δήλωσε ότι "ζητείται συναίνεση ουσίας και απαιτείται από όλους να εγκαταλείψουμε τον λαϊκισμό και τις ανέξοδες υποσχέσεις".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία
Για το ίδιο θέμα
Εκδηλη ανησυχία στην κυβέρνηση για την κρίση