Έντυπη Έκδοση

Πρακτική άσκηση

ΕΝΑ θέμα που απασχολεί αρκετούς φοιτητές είναι η πρακτική άσκηση. Μετά τις σπουδές, σε αρκετές σχολές, απαιτείται αυτή η διαδικασία ως προϋπόθεση για να μπορέσει ο φοιτητής να πιάσει δουλειά. Μια διαδικασία όχι και τόσο εύκολη, ιδίως όταν δεν υπάρχουν γνωστοί που θα τους «προωθήσουν» σε καλές θέσεις. Τώρα όμως τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα με το http://vrespraktiki.gr. Το site που εκπέμπει εδώ και μόνο λίγο καιρό στον Ιστό προσφέρει σε φοιτητές τη δυνατότητα να αναζητήσουν πρακτική άσκηση στον κλάδο και το επιστημονικό πεδίο που τους ενδιαφέρει, και σε εταιρείες την επιλογή να δημοσιεύσουν αγγελίες με τις θέσεις που προσφέρουν. Μια αμφίδρομη λειτουργία που στόχο έχει να διευκολύνει και τις δύο πλευρές.

Φωτογραφικό

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ την πύλη που θα σας οδηγήσει σε εκατοντάδες sites επαγγελματιών φωτογράφων που μοιράζονται τα μυστικά τους με τους χρήστες του Ιστού και δίνουν συμβουλές και οδηγίες για τις τέλειες φωτογραφίες. Στο www.photoshelter.com εκτός των εκατομμυρίων φωτογραφιών που θα απολαύσετε, θα διαβάσετε άρθρα και συνεντεύξεις ειδικών του χώρου και θα μπείτε σε εκατοντάδες blogs που ασχολούνται αμιγώς με την τέχνη της φωτογραφίας. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία, αλλά και για όσους δεν πολυκατέχουν το «άθλημα» και θέλουν απλά να χαζέψουν ιδιαίτερα ενσταντανέ. Δείτε το!

Χρόνια πολλά, μαμά!

ΗΜΕΡΑ της Μητέρας χθες και οι μανούλες σε όλο τον κόσμο είχαν την τιμητική τους. Η Google ειδικά για το γεγονός μετέτρεψε το λογότυπό της σε μια ανθοδέσμη, την οποία πρόσφερε εικονικά σε όλες τις μαμάδες. Η Ημέρα της Μητέρας γιορτάζεται παγκοσμίως τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Καθιερώθηκε το 1912 στις ΗΠΑ ύστερα από αγώνες της Αννας-Μαρίας Ριβς Τζάρβις, που κατάφερε να καθιερώσει τον εορτασμό αυτής της ιδιαίτερης μέρας. Στις ΗΠΑ δημιουργήθηκε και ο πρώτος διεθνής σύλλογος για την Ημέρα της Μητέρας. Για περισσότερες πληροφορίες, σχόλια, άρθρα και παράξενα για τη μέρα, αλλά και για να στείλετε e-κάρτες στις tech μανούλες σας επισκεφθείτε το www.dayformothers.com. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, μάνα είναι μόνο μία!

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet