Έντυπη Έκδοση

Τώρα Κακαρώνη!

Είσαι υποψήφιος-α;

Στείλε μας τώρα μια προχώ φωτογραφία σου κι ένα εμπνευσμένο κείμενο μέχρι 50 λέξεις στο e-mail μας randreas1@hotmail.com και τα καλύτερα θα δημοσιευθούν εδώ! Τα αρχεία να είναι σε μορφή doc, txt και οι φωτογραφίες σε jpg.

Μην ξεχάσεις να στείλεις Μίνωος 10-16, στον Νέο Κόσμο, για τους εργάτες της «Ε» που πασχίζουν για σένα: αγνό παρθένο ελαιόλαδο, τσίπουρα, κρασιά, κάνα κεφάλι τυρί, πίτες, γουρουνόπουλα σε λαδόκολλα, σπιτικά γλυκά, όλα δεκτά!

Κώστας Μεσάρης, ηθοποιός, «υποψήφιος ψηφοφόρος» (Περιφέρεια Αττικής)

«Ακούσατε, ακούσατε, Ρουμελιώτες και Ρουμελιώτισσες, Αττικιώτες και Αττικιώτισσες, σας μιλάει το χωνί, σας μιλάει ο Καραγκιόζης Καραγκιοζόπουλος, που είναι παλιός και δεν σκαμπάζει από e-mails και στέλνει το αλλιώτικο χαμπέρι του αλλιώς. Είμαι υποψήφιος ψηφοφόρος του ψηφοδελτίου "Μέτωπο - Αλαβάνος - Ελεύθερη Αττική" και ζητώ να με ψηφίσετε, ψηφίζοντας Αλαβάνο, για ελεύθερη καλύβα του Καραγκιόζη από Μνημόνιο, για πολλά καζάνια τίγκα φασολάδα, για δουλειά, σύνταξη, παιδεία, υγεία, πράσινο, ελεύθερες παραλίες, για ελεύθερα μπεν μιξτ νιων, μεσιάκων και γερόντων. Τώρα γιατί ψόφος κι όχι ψήφος; Γιατί με το Μνημόνιο ποιος ζει - ποιος πεθαίνει. Καραγκιόζης Καραγκιοζόπουλος - κατά κόσμον Κώστας Μεσάρης, ηθοποιός.

ΥΓ.: (Για κάποιους, ξέρουν αυτοί) Δεν γίνεται να κάνεις ΠΑΣΟΚ για να κάνεις καλύτερο το ΠΑΣΟΚ, όπως δεν γίνεται να κάνεις φυλακή για να κάνεις καλύτερη τη φυλακή. Μαύρο - ψόφο στους ΚαραΓαπ- Αντώνηδες και τα εξαπτέρυγά τους».

Εφη Βαμβακά (Δήμος Ζωγράφου)

«...στου Ζωγράφου χρειαζόμαστε μία δημοτική αρχή με σχέδιο, αποφασιστικότητα, ήθος και ευαισθησία για να αντιμετωπίσουμε μαζί με τον συμπολίτη μας την οικονομική κρίση και τη δύσκολη καθημερινότητά μας. Ολοι μαζί μπορούμε. Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ανεξάρτητη παράταξη "Μαζί για την πόλη μας" και την Τίνα Καφατσάκη».

Κακαρώνης Ιωάννης (ΚΑΚ) (Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου)

«Είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Βορείου Αιγαίου "Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό" και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Βασίλη Τεντόμα. Σκιτσογράφος στις εφημερίδες "Εμπρός" και "Πολίτης". Γεννήθηκα στην Αγρα Λέσβου το 1958. Απόφοιτος της ΚΝΕ! Εχω κάνει Μάστερ στο ΚΚΕ και τώρα κάνω το διδακτορικό μου στο ΣΥΝ! Εχω δύο παιδιά και μια γυναίκα. Σύνθημά μου είναι: "Επειδή έχετε ψηφίσει και χειρότερους, τώρα Κακαρώνη"!».

Παναγιώτης (Νότης) Χαραλαμπίδης, δικηγόρος (Δήμος Κομοτηνής)

«Φίλε Ανδρέα και φίλοι ψηφοφόροι, στηρίξτε την επιλογή μου να κατέβω στην Κομοτηνή με τον συνδυασμό του Γιώργου Πετρίδη "Κοινωνία Πολιτών", γιατί στην παρούσα στιγμή, που οι πολιτικοί έχουν απαξιωθεί, που οι μηχανισμοί διαφθείρουν ή παροπλίζουν τους έντιμους, η απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική δείχνει ότι, τουλάχιστον, έχω αίσθηση του χιούμορ».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Εδώ Ράδιο "Ε"