Έντυπη Έκδοση

Κινηματογραφικό

ΕΙΝΑΙ καινούργιο, καθαρά κινηματογραφικό και στήθηκε και ενημερώνεται από bloggers που λατρεύουν το σινεμά μέσα από αμιγώς ιντερνετική συνεργασία. Από αυτή την περιγραφή και μόνο, αλλά και για το εξαιρετικό περιεχόμενό του, αξίζει να επισκεφθείτε το http://therearwindowproject.blogspot.com. Πρόκειται για ένα «παράθυρο στην 7η τέχνη» που εκτός από παρουσιάσεις ταινιών ανοίγει επίσης θέματα και κινηματογραφικά ζητήματα για να συζητήσετε online. Ενα είδος ανοιχτού διαλόγου online με πολλά στοιχεία από κινηματογράφο, λεπτομέρειες για ταινίες και συντελεστές, αφιερώματα, φωτογραφίες και ένα σωρό ακόμα που θα ζήλευαν επαγγελματικά κινηματογραφικά sites. Αν υπολογίσουμε και το ιδιαίτερο της περίπτωσης, συνεργασία δηλαδή αποκλειστικά μέσω Ιστού, τότε αυτό το κλικ πρέπει να το κάνετε οπωσδήποτε.

Συγκεντρωμένα

ΟΙ Ελληνες bloggers που ασχολούνται με τη μαγειρική ξεκίνησαν ενδιαφέροντα μαγειρέματα και στον Ιστό δημιουργώντας το http://greekfoodblogs.com, έναν ιστότοπο ο οποίος συγκεντρώνει όλους τους Ελληνες που διαθέτουν σημαντικά blogs μαγειρικής. Ετσι καθημερινά μπορείτε να βρίσκετε μαζεμένες ιδέες για το τραπέζι σας, να διαβάζετε νέες συνταγές, να παίρνετε μαθήματα από έμπειρους μαγείρους, να γίνεστε μύστες των τρικ της κουζίνας και πολλά πολλά ακόμα που θα απογειώσουν τις γεύσεις και τα πιάτα σας. Μπορείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο ως απλός παρατηρητής ή να εγγραφείτε δωρεάν μέλος και να απολαύσετε τα προνόμια που σας δίνονται (δημιουργία online προσωπικού τσελεμεντέ κ.ά.). Τώρα που η μαγειρική παραέγινε της μόδας, αυτό το site είναι ό,τι πρέπει για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Αντί για youtube

ΜΙΑ ενδιαφέρουσα εναλλακτική του youtube, για όσους αγαπούν να βλέπουν βίντεο, είναι το www.mevio.com. Το site έχει τη φιλοσοφία του youtube, δηλαδή εκατομμύρια βίντεο χωρισμένα θεματικά, ειδική κατηγορία με τα τοπ βίντεο της ημέρας, του μήνα και γενικότερα, αλλά σε σχέση με το «στήσιμό» του είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση σε σχέση με το youtube. Επιπλέον, θα δείτε και μόνοι σας ότι εμφανισιακά το mevio μοιάζει πολύ πιο σύγχρονο και σας διευκολύνει στις αναζητήσεις σας. Και εδώ οι χρήστες διαμορφώνουν το περιεχόμενο και μπορείτε όσοι θέλετε να ανεβάσετε τα βίντεό σας. Δείτε το.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet