Έντυπη Έκδοση

Πώς μοιάζατε άραγε;

΄

ΤΟ ανοιχτό πανεπιστήμιο της Αγγλίας, από τα μεγαλύτερα στον κόσμο με φήμη παγκοσμίως, δίνει στους χρήστες του Ιστού τη δυνατότητα να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο χρησιμοποιώντας μια πρωτότυπη υπηρεσία. Το www.open.ac.uk/darwin/devolve-me.php σας πάει πίσω στους αιώνες για να δείτε πώς θα ήσασταν προτού... εξελιχθείτε, σύμφωνα με τη θεωρία του Δαρβίνου. Αν λοιπόν πιστεύετε και εσείς πως είμαστε μακρινοί συγγενείς με τα συμπαθέστατα μαϊμουδάκια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας (ιδανικά θα ήταν να κοιτάτε απευθείας τον φακό και να μη φοράτε γυαλιά και καπέλο) στο site και με ένα μόνο κλικ θα δείτε την «ανάστροφη» εξέλιξή σας. Ιντριγκαδόρικο και ενδιαφέρον. Δείτε το.

Πεινάσατε;

ΤΟ www.thelosouvlakia.gr το γνωρίζουμε πλέον πολλοί. Καιρός να μάθουμε και τα δύο καινούργια «αδελφάκια» του, που στόχο έχουν να καλύψουν όλα τα γούστα σας όταν σας πιάνουν οι πείνες και δεν έχετε όρεξη να μαγειρέψετε. Το www.theloPizza.gr και www.theloBurger.gr παρουσιάζουν όλες τις επιλογές που έχετε καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, για delivery στο σπίτι ή στο γραφείο. Και δεν σταματούν εδώ. Εκτός από τις ενότητες που αφορούν τον αντίστοιχο κλάδο και ό,τι σχετίζεται με τη χώρα προέλευσης κάθε delivery εδέσματος, θα βρείτε επίσης συνταγές, μετάφραση λέξεων, βαθμολογίες και αποτελέσματα πρωταθλημάτων, πρακτορεία ταξιδίου, αναζήτηση εστιατορίων και πολλές ακόμα πρόσθετες υπηρεσίες. Οποτε πεινάτε, η λύση έρχεται διαδικτυακά με ένα μόνο κλικ.

Τα ενημερώνει όλα

ΟΙ περισσότεροι χρήστες του Ιστού έχετε facebook. Ισως έχετε και twitter. Πιθανότατα μάλιστα να είστε γραμμένοι και σε κάνα δυο ακόμα υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Πράγμα που σημαίνει πως για να «ενημερώσετε» όλους τους λογαριασμούς σας πρέπει να μπαινοβγαίνετε στα sites και να γράφετε αυτό που θέλετε να «ανεβάσετε» στο προφίλ σας. Το http://ping.fm σας γλιτώνει από όλα αυτά τα μπες-βγες δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ενημερώνετε με τη μία, όλα τα sites κοινωνικής δικτύωσης στα οποία ανήκετε. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και για εκείνους που δεν σταματούν τα updates θα γίνει δεξί χέρι.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet