Έντυπη Έκδοση

www τελειακαιπαυλα.enet

Βιντεοsite

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ένα σωρό βίντεο και προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Η διαφορά του με τα αντίστοιχα βιντεοsite του είδους είναι πως έχει στήσιμο εντελώς... αλλιώτικο, πιο «καθαρό» και είναι πανεύκολο στη διαχείριση, ενώ χωρίς να χρειάζονται ειδικές γνώσεις μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί την υπηρεσία. Ο λόγος για το www.babelgum.com, τον ιστότοπο που φέρνει στο pc και στο laptop σας βιντεάκια κατηγοριοποιημένα θεματικά, τα οποία θα σας κρατήσουν συντροφιά για όση ώρα εσείς επιθυμείτε. Ουσιαστικά πρόκειται για πλατφόρμα που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε ταινίες, μουσική, κωμωδίες, καρτούν, ντοκιμαντέρ και ένα σωρό ακόμα σαν να έχετε μια μίνι τηλεόραση στη διάθεσή σας. Δείτε το!

Δράση εξ Αμερικής...

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ στις 15 του μήνα οι μισθωτοί πληρώνονται. Στην Αμερική όμως ειδικά για σήμερα, 15 Απριλίου, οργανώνεται μέσω Διαδικτύου μια δράση που μάλλον... παράνομη θα τη χαρακτηρίζαμε. Το www.stealfrom work.crimethinc.com προτρέπει κάθε εργαζόμενο να «βουτήξει» κάτι από το χώρο εργασίας, είτε αυτό είναι ένα κουτί καφές π.χ. για εκείνους που δουλεύουν σε καφετέριες, ένα συρραπτικό για όσους κάνουν δουλειά γραφείου κ.ο.κ., με το αιτιολογικό ότι οι εργοδότες μάς πίνουν το αίμα, οπότε και οι εργαζόμενοι κάνουν όλοι μαζί μια κίνηση... εναντίωσης. Τώρα πόσο πολύ θα «πονέσει» τον εργοδότη το ένα κουτί καφέ μείον, αυτό είναι άλλο θέμα... Για την ιστορία, επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να διαβάσετε όλο το σκεπτικό της δράσης...

Με τον ήλιο

ΚΑΙ ένα παιχνιδάκι για να κλείσει ευχάριστα η εβδομάδα. Στο http://tryengineering.org/ solar.php καλείστε να οδηγήσετε ένα «πράσινο» αυτοκίνητο που κινείται με ηλιακή ενέργεια. Προτού ξεκινήσετε ορίζετε τα δεδομένα (τόπο οδήγησης, ανέμους κ.λπ.) και στη συνέχεια ξεκινάτε. Στόχος είναι να μην... ξεμείνετε από καύσιμα μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας, αλλά και να κάνετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομία στα «καύσιμά» σας. Εννοείται ότι μέσα από τη διαδικασία αυτή μαθαίνετε και διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ηλιακή ενέργεια και για τα οικολογικά αυτοκίνητα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet