Έντυπη Έκδοση

wwwτελειακαιπαυλα.enet

Απατεωνιές!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ φορές που τυχαίνει να έχουμε προθεσμία παράδοσης κάποιας εργασίας, κειμένου, πρότασης, κάποιας δουλειάς τέλος πάντων, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να την παραδώσουμε στην ώρα της. Ειδικά στις περιπτώσεις εκείνων που περιμένουν την... τελευταία στιγμή η κατάσταση χειροτερεύει. Το http://neddyy.net/docs όμως είναι η σωτήρια λύση, μια διαδικτυακή απατεωνιά που θα σας βοηθήσει να μη φανείτε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Αυτό που κάνει είναι να «χαλάει» έγγραφα word, Excel και PowerPoint. Ετσι, στέλνετε μέσω e-mail μεν το κείμενό σας, αλλά -ω, τι ατυχία- κάποιο πρόβλημα έχει και δεν ανοίγει σωστά... Ετσι κι εσείς φαίνεστε εντάξει στους προϊσταμένους ή τους καθηγητές σας, και «κλέβετε» λίγο χρόνο για να τελειώσετε τη δουλειά σας και να τη στείλετε εκτός προθεσμίας. Μόνο μην το παρακάνετε με την υπηρεσία γιατί θα σας πάρουν μυρωδιά και τότε... τέρμα οι σικέ παρατάσεις.

Γεμάτο ιδέες

ΑΣ πούμε ότι έχετε μια καλή ιδέα που όμως δεν θέλετε να την εκμεταλλευτείτε οι ίδιοι. Για παράδειγμα, ίσως σκέφτεστε τι ωραία θα ήταν να υπήρχε ψαχτήρι φωτογραφιών στο facebook, ντελίβερι για σούπες, περίοδος με εκπτώσεις στα τρόφιμα... αλλά δεν προτίθεστε να κάνετε κάτι για να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας αυτές. Ας πούμε τώρα ότι είστε επιχειρηματίας και θα θέλατε να δείτε μερικές καλές ιδέες που ίσως σας εμπνεύσουν στις επόμενες δουλειές σας. Το www.ideaswatch.com είναι ιδανικό και για τις δύο αυτές περιπτώσεις. Από τη μια, δηλαδή, μπορείτε να ανεβάσετε τις ιδέες σας, από την άλλη μπορείτε να μελετήσετε τις ιδέες των άλλων. Και πού ξέρετε, ίσως μέσα απ' όλη αυτή τη διαδικάσία να προκύψουν ενδιαφέρουσες αλλαγές εμπορικές και όχι μόνο.

Παρουσιάσεις

ΑΝ πρόκειται να ετοιμάσετε κάποια παρουσίαση για τη δουλειά σας, αλλά και για το πανεπιστήμιο ή το σχολείο, ίσως δυσκολεύεστε με το πώς να ξεκινήσετε και πώς να οργανώσετε το όλο θέμα. Ειδικά αν είστε νέοι στο... άθλημα ή αν δεν είχε προηγουμένως χρειαστεί να δουλέψετε κάποια παρουσίαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το http://present.me θα σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία αφού θα σας δώσει διεξόδους σε κάθε βήμα σας. Δείτε το.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet