Έντυπη Έκδοση

Κάθε φορά, κάτι άλλο

ΥΠΑΡΧΟΥΝ φορές που, σερφάροντας στον Ιστό, ξέρουμε εκ των προτέρων τι θέλουμε να βρούμε, ποιες λέξεις κλειδιά να χρησιμοποιήσουμε, τι να ψάξουμε.

Υπάρχουν όμως και φορές που δεν έχουμε ιδέα ποιον ιστότοπο να επισκεφθούμε και έχουμε βαρεθεί τους συνηθισμένους μας προορισμούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κάντε κλικ στο σωτήριο www.rediro.com. Το site σάς πηγαίνει αυτόματα σε διαφορετικό ιστότοπο κάθε φορά, με τελείως τυχαίο τρόπο, έτσι ώστε να βλέπετε πάντα κάτι καινούργιο, που πιθανώς ποτέ δεν θα σκεφτόσασταν να επισκεφθείτε. Από εκεί και πέρα έχετε δύο επιλογές: αν σας αρέσει ο προορισμός, να σταθείτε και να... εξερευνήσετε το νέο έδαφος και αν πάλι δεν σας πολυγεμίζει το μάτι η συγκεκριμένη επιλογή του rediro, ξαναγυρίστε στην αρχική σελίδα και δοκιμάστε ξανά.

«Δήγμα γραφής»

Η «ΑΝΟΙΧΤΗ Λογοτεχνία» προτάσσει ότι τα βιβλία πρέπει να παρέχονται δωρεάν.

Ετσι λοιπόν, στο www.openbook.gr μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε διάφορες λογοτεχνικές απόπειρες από νέους -και όχι μόνο- πεζογράφους, που δίνουν το έργο τους δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο χρήστη του Ιστού. Εδώ και λίγες μέρες στον ιστότοπο κυκλοφορεί ένα συλλογικό δωρεάν e-book με τίτλο «Δήγμα Γραφής - Μια ντουζίνα και τρία διηγήματα». Πρόκειται για την πρώτη ελληνική συλλογική έκδοση που διατίθεται δωρεάν σε μορφή e-book και συμμετέχουν 15 νέοι συγγραφείς. Το μέγεθος του συγκεκριμένου αρχείου είναι 1,16 ΜΒ και μπορείτε πανεύκολα να το κατεβάσετε μ' ένα κλικ στο openbook. Καλή σας ανάγνωση!

Μουσική χρονομηχανή

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ένα τζουκ μποξ που κάνει ταξίδια στο χρόνο και σας δείχνει ποια τραγούδια βρίσκονταν στη ραδιοφωνική επικαιρότητα από το 1940 μέχρι και το 1999.

Μπείτε στο http://upchucky.com/JukeCity/TimeMachine.htm και μάθετε ποια τραγούδια ήταν της... μόδας τη χρονιά που γεννηθήκατε, αλλά θυμηθείτε ξανά επιτυχίες περασμένες και -πιθανώς- όχι ξεχασμένες. Αν είστε λάτρης της μουσικής, αυτό το site πρέπει να το εντάξετε στα αγαπημένα σας, αλλά και γενικότερα, αν ανήκετε στην κατηγορία των «ρομαντικών» και θέλετε πού και πού να θυμόσαστε μουσικές στιγμές του παρελθόντος και να γυρίζετε πίσω στο χρόνο, κάντε κλικ εδώ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet