Έντυπη Έκδοση

Ο καιρός

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ έχει ένα μυστήριο κόλλημα με τον καιρό. Οι περισσότεροι παρακολουθούν με υπερβάλλουσα προσοχή τα δελτία (πολλές φορές και τα δελτία που απευθύνονται στους αγρότες!) για να μην τους πετύχει απροετοίμαστους κάποιο καιρικό φαινόμενο.

Αν έχετε σύνδεση στο Ιντερνετ, δεν χρειάζεται να περιμένετε τα δελτία με τις προγνώσεις του καιρού. Μπείτε στο http://free meteo. com/ και θα έχετε θερμοκρασία, ποσοστό υγρασίας και διάφορες άλλες πληροφορίες για κάθε γωνίτσα του πλανήτη. Εσείς απλά επιλέξτε ποιας περιοχής την πρόβλεψη θέλετε να δείτε και αμέσως θα έχετε με λεπτομέρειες απάντηση στο ερώτημά σας. Και φυσικά μπορείτε να δείτε τι καιρό κάνει (σχεδόν παντού) εκείνη ακριβώς τη στιγμή που είστε online.

Σουβλάκι blog

ΘΥΜΑΣΤΕ το www.thelosouvlakia.gr , τον ιστότοπο που είναι αφιερωμένος στο σουβλάκι; Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, το site απέκτησε και blog, στο οποίο οι λάτρεις του ελληνικότατου εδέσματος μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις και να κάνουν τις δικές τους προτάσεις ή να κατακεραυνώνουν τα ψητοπωλεία που δεν ανταποκρίνονται σε υψηλά στάνταρ γεύσης. Το http://thelosouvlakia.blog spot. com έρχεται ένα χρόνο μετά το www.thelo souvlakia. gr και όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του ιστότοπου, αφορμή για το blog είναι τα «πολλά e-mails από απλούς καταναλωτές, οι οποίοι εξέφρασαν απορίες, συγχαρητήρια και φυσικά παράπονα για θέματα που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ετσι λοιπόν αποφασίσαμε να μετατρέψουμε όλες αυτές τις φωνές σε μια και να την εκφράσουμε μέσα από το blog».

Ο Πάπας στο Facebook

Ο πάπας Βενέδικτος απέκτησε δική του σελίδα στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (μπορείτε να τη δείτε μέσα από το www.pope2you.net) σε μια προσπάθεια προτροπής των νέων να ξαναγυρίσουν στην εκκλησία. Μη φανταστείτε όμως ότι θα έχετε τη δυνατότητα να στείλετε κεράσματα στον πάπα ή να τον «σκουντάτε», όπως κάνετε με τους υπόλοιπους φίλους σας!

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet
Στο διαδίκτυο