Ηλεκτρονική Έκδοση

Στους συνηγόρους Χριστοφοράκου η επιστολή του Γ. Ραγκούση

Πολιτικοί καβγάδες για το χρόνο έκδοσης του Μιχ. Χριστοφοράκου

Η πολιτική αντιπαράθεση γύρω από την υπόθεση Siemens και την αναβολή της έκδοσης του Μιχάλη Χριστοφοράκου συνεχίζεται. Tο ΠΑΣΟΚ αποστέλλει σήμερα την επιστολή του γενικού του γραμματέα, Γιάννη Ραγκούση, προς τους συνηγόρους του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Ελλάς, με την οποία ζητάει τα στοιχεία που ισχυρίζεται πως έχει σε βάρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέσω ραδιοφωνικών συνεντεύξεων τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος επιμένουν ότι το σκάνδαλο Siemens κυρίως αφορά το ΠΑΣΟΚ. "Θλίβομαι για τη συυπεριφορά του ΠΑΣΟΚ, καθώς είναι θράσος να επιτίθεται στη ΝΔ όταν αποδεδειγμένα είναι ένοχο", εκτίμησε μέσω της ΝΕΤ 105, 8 ο Γ. Σούρλας και πρόσθεσε με νόημα: ".Δεν γνωριζε ο κ. Σημιίης ότι πήρε τα χρήματα ο Θοδ. Τσουκάτος; Τι έκανε ο κ. Παπανδρέου, δεν πήρε χαμπάρι τι γινόταν με τη διαφθορά και τη διαπλοκή;".

Στον αντίποδα, ο Ντίνος Ρόβλιας υπογράμμισε: "Η υπόθεση Siemens δεν διερευνάται καθώς η Ν.Δ. δεν έχει δεχθεί την εξεταστική επιτροπή. Το ΠΑΣΟΚ έχει πει, δια στόματος Παπανδρέου, 'όλα στο φως'. Είναι δυνατόν να μας κατηγορούν κιόλας; Αυτό είναι πολιτικό θράσος.

Εν τω μεταξύ, το ΠΑΣΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο της επιστολής του Γ. Ραγκούση προς το Γερμανό συνήγορο του Μιχ. Χριστοφοράκου. Στην επιστολή, ο γραμματέας του κινήματος ζητά να λα΄βει γνώση όλων των στοιχείων που έχει το πρώην στέλεχος της Siemens για δοσοληψίες με το ΠΑΣΟΚ και δεσμεύεται ότι θα δημοσιοποιήσει οποιαδήποτε απάντηση, αμέσως μόλις τη λάβει.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

2 σχόλια

1 Ο/Η PAN έγραψε: (πριν 8 έτη)
H EΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ,

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ

http://www.youtube.com/watch?v=0Dhw-aNHbkY
2 Ο/Η ΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε: (πριν 8 έτη)
η Ελλάδα δεν πεθαίνει αλλά παθαίνει κάθε μέρα και πιο πολλά Τραγουδά θλιμένα και κάθε έλληνας ανάλογα με τη φτώχια του τραγουδά με ανάλογη θλίψη. Αλλά κανείς από τους ιθύνοντες δεν ακούσει.Οι αισθήσεις τους είναι παραδομένες στο διάολο για ένα συμβολαιο προσωπικής επιτυχίας.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 2

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Δικαστικό ρεπορτάζ
Υπουργείο Εσωτερικών
ΠΑΣΟΚ
Για το ίδιο θέμα
Στη δημοσιότητα η επιστολή του ΠΑΣΟΚ προς το συνήγορο του Μιχ. Χριστοφοράκου
Λ. Ζαγορίτης: Κενή περιεχομένου η επιστολή του ΠΑΣΟΚ