Έντυπη Έκδοση

Το «κίνημα»

«Αποκαλυπτικοί» δημοσιογράφοι και τηλεθεατές εκτέλεσαν το αντιστασιακό τους καθήκον έξω από το σπίτι του κ. Σημίτη. Οι ίδιοι έχουν αναδειχτεί πρωτοπόροι στην κατασυκοφάντηση των μεταναστών και των συμπαραστατών τους.

Ο κ. Παπαγιάννης στον «Real FM» χθες μας είπε πως οι εγκληματίες από κάθε χώρα ήρθαν από τις φυλακές κατευθείαν στην Ελλάδα για να εγκληματήσουν. Στο ίδιο τέμπο ο κ. Αυτιάς, που δήλωσε πως θα ασχοληθεί με το «διασταυρωμένο» γεγονός, ότι συμπαραστάτες δεν άφηναν τους απεργούς πείνας να φάνε! Ανώνυμος ακροατής σημείωνε ότι χρειάζεται λίγος στρατιωτικός νόμος στην Ελλάδα, για να αποκατασταθεί η... τάξη. Μάλιστα ο κ. Παπαγιάννης δεν δίστασε να παραθέσει στη συζήτηση το χθεσινό διπλό φονικό.

Το ότι το φονικό φέρεται να έγινε από Ελληνα συγγενή των θυμάτων δεν θεώρησε σκόπιμο να το πληροφορηθεί και να το αναφέρει. Ψιλά γράμματα για το «κίνημα» αγνών και άσπιλων πολιτών που ξεπήδησαν μέσα από τις φυλλάδες, τις «αποκαλυπτικές» ειδήσεις και τα στοιχισμένα στην Ακροδεξιά φερέφωνά τους.

Ας το σκεφτούν διπλά εκείνοι που περιφέρονται στην Αναγνωστοπούλου ή στη Ραφήνα. Τα κινήματα δεν είναι όλα ίδια και μερικά έχουν πολλά ποδάρια.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια