Έντυπη Έκδοση

Ξεχασμένα

Μερικοί έχουν πολύ κοντή μνήμη σε αυτή τη χώρα. Ενας από αυτούς και ο τέως δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης, που επανέρχεται με βαρυσήμαντες δηλώσεις σε κυριακάτικη εφημερίδα για την ανάγκη να υιοθετήσουμε μια ορθολογική πολιτική κουλτούρα, να σταματήσει το πελατειακό κράτος που ευνοεί επιχειρηματίες, να σταματήσουν η σπατάλη και η διαφθορά.

Τι να απαντήσει κανείς στον ξεχασιάρη δήμαρχο, που: προίκισε τους 4-5 επιτελείς του με τρεις και τέσσερις καλά αμειβόμενες θέσεις συγχρόνως στη διάρκεια της θητείας του, διόρισε τους δικούς του στις ανώνυμες εταιρείες του δήμου, χρηματοδοτώντας τις θολές αυτές εταιρείες με προγραμματικές συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου, μετέτρεψε το δημοτικό σταθμό σε κέντρο πολλών και υψηλά αμειβόμενων διερχομένων, ανέθεσε (με αδιαφανείς διαδικασίες και διαγωνισμούς που καταγγέλθηκαν στα δικαστήρια) σε πολύ δικούς του επιχειρηματίες έργα του δήμου κ.λπ.

Τώρα, λοιπόν, ο πρώην δήμαρχος θέλει και Συνταγματική Εθνοσυνέλευση για την Τέταρτη Ελληνική Δημοκρατία! Μόνον ο καλός του συνεργάτης κ. Ψινάκης θα μπορούσε να του δώσει την κατάλληλη απάντηση, που συνηθίζει άλλωστε να ξεστομίζει και στα δημοτικά συμβούλια!

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια