Έντυπη Έκδοση

«Κλείνω τα 53»

Κλίμα αποχαιρετισμού υπήρχε χθες στο Μαξίμου, στις συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους, αφού όλοι συμφωνούν ότι είναι ο τελευταίος Σεπτέμβρης (Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης) του Κ. Καραμανλή ως πρωθυπουργού.

Ελειψαν τα αστεία. Οχι όμως και οι δηκτικές αναφορές, κυρίως από τη ΓΣΕΕ, που άκουσε πολλά όλα αυτά τα χρόνια, ενώ η ΑΔΕΔΥ αναμένει, πλην μάταια, από 5ετίας το νέο μισθολόγιο. Ετσι η εργατική αντιπροσωπεία προσήλθε όχι με μικρό, αλλά χωρίς καν καλάθι.

«Οταν ήσασταν στη Ρηγίλλης μας είχατε υποσχεθεί ότι θα είναι ανοικτές οι πόρτες του πρωθυπουργού, εγώ το θυμάμαι αλλά εσείς το ξεχάσατε», παρατήρησε ο προέδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος. Ηθελε να επισημάνει ότι αποδείχτηκαν άνευ αντικρίσματος όλες οι υποσχέσεις που έδωσε από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Και εγώ θυμάμαι. Τον Σεπτέμβριο κλείνω τα 53», περιορίστηκε να πει ο πρωθυπουργός. Εσπευσε όχι να δώσει απάντηση στους εργαζομένους, αλλά να στείλει μήνυμα σε όσους αναρωτιούνται «τι σχεδιάζει να κάνει» όταν φύγει από το Μαξίμου. Θα πάει δίπλα στη Ρηγίλλης για να επαναλάβει τις ίδιες ανέξοδες υποσχέσεις;

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια