Έντυπη Έκδοση

Σε εισπρακτικές εταιρείες και call centers εκχωρείται η είσπραξη εσόδων

ΠΑΡΤΙ ΙΔΙΩΤΩΝ με τα χρέη στα Ταμεία

Ξέφραγο αμπέλι τα προσωπικά και εταιρικά δεδομένα

ΜΕΓΑ σκάνδαλο αναμένεται να αποτελέσει η εκχώρηση από την κυβέρνηση -την οποία έχει συμφωνήσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- της δυνατότητας είσπραξης των οφειλών (φυσικών προσώπων και εταιρειών) στα ασφαλιστικά ταμεία άνω των 5.000 ευρώ σε ιδιωτικές εταιρείες και call centers. Ηδη, σύμφωνα με καταγγελίες, με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα της «Ε» ότι τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία έφθασαν τα 11 δισ. ευρώ, στελέχη και παράγοντες της κυβέρνησης δέχονται πιέσεις, προκειμένου να μπουν ιδιώτες στην πίτα των οφειλομένων, παραβιάζοντας τα προσωπικά και εταιρικά στοιχεία. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση πανηγυρίζει επειδή έδωσε τη δυνατότητα μόλις στο 20% των οφειλετών-ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ να έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΤΗ

Πλήρες θέμα...

Πολιτική

 • Σε εισπρακτικές εταιρείες και call centers εκχωρείται η είσπραξη εσόδων ΠΑΡΤΙ ΙΔΙΩΤΩΝ με τα χρέη στα Ταμεία
  Ξέφραγο αμπέλι τα προσωπικά και εταιρικά δεδομένα ΜΕΓΑ σκάνδαλο αναμένεται να αποτελέσει η εκχώρηση από την κυβέρνηση -την οποία έχει συμφωνήσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- της δυνατότητας είσπραξης των οφειλών (φυσικών προσώπων και εταιρειών) στα ασφαλιστικά ταμεία άνω των 5.000 ευρώ σε ιδιωτικές εταιρείες και call centers. Ηδη, σύμφωνα με καταγγελίες, με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα της «Ε» ότι τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία έφθασαν τα 11 δισ. ευρώ, στελέχη και παράγοντες της κυβέρνησης δέχονται πιέσεις, προκειμένου να μπουν ιδιώτες στην πίτα των οφειλομένων, παραβιάζοντας τα προσωπικά και εταιρικά στοιχεία. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση πανηγυρίζει επειδή έδωσε τη δυνατότητα μόλις στο 20% των οφειλετών-ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ να έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΤΗ
 • Σε εισπρακτικές εταιρείες και call centers εκχωρείται η είσπραξη εσόδων ΠAPTI IΔIΩTΩN με τα χρέη στα Tαμεία
  Ξέφραγο αμπέλι τα προσωπικά και εταιρικά δεδομένα ΜEΓA σκάνδαλο αναμένεται να αποτελέσει η εκχώρηση από την κυβέρνηση -την οποία έχει συμφωνήσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- της δυνατότητας είσπραξης των οφειλών (φυσικών προσώπων και εταιρειών) στα ασφαλιστικά ταμεία άνω των 5.000 ευρώ σε ιδιωτικές εταιρείες και call centers. Ηδη, σύμφωνα με καταγγελίες, με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα της «Ε» ότι τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία έφθασαν τα 11 δισ. ευρώ, στελέχη και παράγοντες της κυβέρνησης δέχονται πιέσεις, προκειμένου να μπουν ιδιώτες στην πίτα των οφειλομένων, παραβιάζοντας τα προσωπικά και εταιρικά στοιχεία. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση πανηγυρίζει επειδή έδωσε τη δυνατότητα μόλις στο 20% των οφειλετών-ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ να έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Tου ΔHMHTPH MAΛTH

Οικονομία

 • ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ Ο τουρισμός... ανάσα, αλλά δεν φτάνει
  Το ταξιδιωτικό πλεόνασμα του πρώτου καλοκαιρινού μήνα αντιστοιχεί στο 62% ολόκληρου του πρώτου εξαμήνου Το ταξιδιωτικό πλεόνασμα του Ιουνίου, που αντιστοιχεί στο 62% του πλεονάσματος του α' εξαμήνου του 2014, προοιωνίζεται δυνατό τουριστικά καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν αρκεί για να βγει από την ύφεση η οικονομία.
 • ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΡΙΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ Αμερικανική βοήθεια...
  Η Merrill Lynch, όπως και οι άλλοι δύο οίκοι έχουν επενδύσει σε ελληνικές τραπεζικές μετοχές Αμερικανική «ψήφος εμπιστοσύνης» στις ελληνικές τράπεζες, καθώς μετά την προχθεσινή θετική έκθεση της J.Ρ. Morgan, χθες ήταν η σειρά των Morgan Stanley και Bank of America/Merrill Lynch να υπερθεματίσουν για τους συστημικούς ομίλους.

Αθλητισμός

 • ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ Ο ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ, 4-1 Ο ΠΑΟ ΤΗ ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΚΑΙ... ΜΙΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Κατά Μάρκους Ευαγγέλιο
  Καρέ των γκολ απ' τον απίθανο Μπεργκ Στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, όταν η μπάλα «καίει», αναλαμβάνει δράση ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός εκτελεστής με τέσσερα γκολ έριξε στο καναβάτσο της Λεωφόρου τη Μίντιλαντ (4-1) και οι «πράσινοι» σε μία εβδομάδα, στη ρεβάνς της Δανίας, θα σφραγίσουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
 • Ολόλαμπρος Αστέρας, γράφει ιστορία
  Ο Μάσα ήταν ο χρυσός σκόρερ του πρώτου γκολ για τον Αστέρα Νίκη-χρυσάφι πέτυχε χθες ο Αστέρας Τρίπολης, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον πρώτο προκριματικό αγώνα για τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με την πρόκριση.

Επιστήμη & Τεχνολογία

 • Συνυπήρξαν για αιώνες Νεάντερταλ και Χόμο Σάπιενς
  Οι πρώτοι σύγχρονοι έμφρονες άνθρωποι (Χόμο Σάπιενς) και οι Νεάντερταλ συμβίωναν για περισσότερα από 5.000 χρόνια, όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature.
 • Οι ενέσεις Botox «χτυπούν» και τον καρκίνο του στομάχου
  Οι ενέσεις Botox, που αγαπούν όσοι επιδιώκουν ένα πρόσωπο αρυτίδωτο σαν χαρτί, φέρονται τώρα να «χτυπούν» και τον καρκίνο στομάχου εκτός από τις ρυτίδες. Νέα αμερικανική και νορβηγική έρευνα, που βρίσκεται στα πρώτα στάδια και αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη επιφύλαξη από διεθνή αντικαρκινικά κέντρα, υποστηρίζει ότι η δραστική ουσία βοτουλίνη, που περιέχεται στο Botox, μπορεί να παγώσει τα νεύρα που βοηθούν τους στομαχικούς όγκους να αναπτυχθούν.

Ελλάδα

 • ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Δηλητηρίασαν την εικόνα της Ρόδου
  Τα ξένα δημοσιεύματα πλήττουν την εικόνα της Ρόδου αναφέροντας τη μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν πάνω από 100 τουρίστες Ητανε στραβό το κλήμα με τους Ρώσους, το 'φαγε κι ο νοροϊός; Η μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν πάνω από 100 τουρίστες, κυρίως Ρώσοι και Γάλλοι, πέρασε στα ρωσικά και στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης και η κακή διαχείριση της κατάστασης τείνει να εξελιχθεί σε φήμη, που αμαυρώνει τη Ρόδο.
 • Θα βάλουν κότες..., αντί για πάπιες
  Στον πυθμένα της λίμνης περιδιαβαίνουν πλέον οι πάπιες «Στέρεψε» χθες για άλλη μια φορά η λίμνη της Αγιάς Χανίων, το νερό της οποίας χρησιμοποιείται για την άρδευση καλλιεργειών. Η μείωση της σταθμής είναι δραματική καθώς έχει αποκαλυφθεί ο βυθός της σε όλη σχεδόν την έκτασή της.

Διεθνή

 • ΤΡΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ Εκδίκηση υπόσχεται η Χαμάς
  Οι Παλαιστίνιοι κηδεύουν τα στελέχη της Χαμάς και ορκίζονται εκδίκηση Νέα κλιμάκωση της έντασης στη Λωρίδα της Γάζας σηματοδοτούν οι στοχευμένες επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον στελεχών της Χαμάς, η οποία συνεχίζει να εκτοξεύει ρουκέτες υποσχόμενη εκδίκηση.
 • ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Με αιχμές για Γκιουλ η «στέψη» Νταβούτογλου
  Ο τουρκικός «πάγκος» πριν από την αλλαγή... ΜΕ «ποδοσφαιρικούς» όρους ο Ερντογάν παρέδωσε και επίσημα χθες το δαχτυλίδι της διαδοχής του στον υπουργό Εξωτερικών Αχμέντ Νταβούτογλου. Θα πρέπει όμως να κερδίσει και στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος στις 27 Αυγούστου. Η επιλογή έγινε με στόχο την ενότητα, είπε, αφήνοντας αιχμές για τις δηλώσεις της κυρίας Γκιουλ, περί Ιντιφάντα στο κόμμα.

Τέχνες & Πολιτισμός

 • Στον Ρούσντι το βραβείο Αντερσεν
  «Μέσα από ένα μείγμα παγκόσμιου ρεαλισμού και παραραμυθένιας φαντασίας, απεικονίζει τη σημασία των ταξιδιών και των πολιτιστικών συναντήσεων, και ως εκ τούτου εμπλουτίζει την παγκόσμια λογοτεχνία» Το 2007 θεσμοθετήθηκε το Λογοτεχνικό Βραβείο Αντερσεν και δίδεται κάθε δύο χρόνια. Κάτοχοί του -μέχρι τώρα- και οι Κοέλο, Ρόουλινγκ και Ιζαμπέλ Αλιέντε Ο μεγάλος Δανός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Αντερσεν (1805-1875) έδωσε σ' ένα δεύτερο λογοτεχνικό βραβείο τ' όνομά του: το Λογοτεχνικό Βραβείο Χανς Κρίστιαν Αντερσεν. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε βραβείο για ενήλικους αναγνώστες και απονεμήθηκε στον 67χρονο Βρετανο-ινδό Σαλμάν Ρούσντι, ο οποίος επέλεξε να φιλοξενείται στην αγγλική γλώσσα, εκφράζοντας την ινδική εθνική ταυτότητά του.
 • «ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ» Μια παράσταση που μυρίζει... καπνά Αγρινίου
  «Από Πρώτο Χέρι»: μια παράσταση-ντοκουμέντο για το θάνατο των ελληνικών καπνών από τη σκηνοθέτιδα Γεωργία Μαυραγάνη Παράσταση-ντοκουμέντο, με πρωταγωνιστές «όλο το Αγρίνιο». Συνέντευξη της σκηνοθέτιδος Γεωργίας Μαυραγάνη.