Πολιτική

 • KOKKINA ΔANEIA Xιλιάδες οικογένειες ενα βήμα πριν να χάσουν τα σπίτια τους ΠΛEIΣTHPIAΣMOI αντί για προστασία
  XAPΔOYBEΛHΣ: Eνοικιαστές στο σπίτι τους, για κάποιο διάστημα οι δανειολήπτες ΣΤΟ KENO ρίχνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων με «κόκκινα» δάνεια η κυβέρνηση, καθώς τους «σπρώχνει» να γίνουν... ενοικιαστές στα ίδια τους τα σπίτια, που θα περάσουν στην ιδιοκτησία των τραπεζών, καθώς απορρίπτει το «πάγωμα» των πλειστηριασμών για το 2015. H «κοινωνική ευαισθησία» της κυβέρνησης εξαντλείται στη δήλωση του υπ. Oικονομικών Γκ. Xαρδούβελη, ότι «οι τράπεζες πρέπει να σκεφτούν λύσεις για να μπορέσουν οι δανειολήπτες να μένουν στο σπίτι τους για κάποιο διάστημα». Tου AΛEΞANΔPOY KΛΩΣΣA
 • ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Θέλουν «drones» στην Κρήτη
  Οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα θα φιλοξενούν και «drones»; Σκληρό πρέσινγκ από τις ΗΠΑ για τη μεταστάθμευση αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών από την Ιταλία στην Κρήτη. Το θέμα της στάθμευσης «drones» επί ελληνικού εδάφους είχε τεθεί στον υπουργό Αμυνας πέρυσι και αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου κατά τη νέα επικείμενη επίσκεψη του Δημ. Αβραμόπουλου στην Αμερική, τον ερχόμενο μήνα.

Οικονομία

 • ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΟΙ ΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ Ταχυδρομική τούμπα 10,7%
  Νέα, άτακτη υποχώρηση της αγοράς επιστολικού ταχυδρομείου Η ύφεση της ελληνικής οικονομίας επηρέασε σημαντικά και τα μεγέθη της ελληνικής ταχυδρομικής αγοράς, σύμφωνα με την «Εκθεση Πεπραγμένων 2013» της Ελληνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), η οποία περιέχει συνολικά στοιχεία για το έτος 2012.

Τέχνες & Πολιτισμός

 • «Γι' αυτές που είναι το τελευταίο μας καταφύγιο»
  Η Χάρις Αλεξίου, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», δίνει απόψε στις 9.00 μ.μ. μια μεγάλη συναυλία συμπαράστασης στις 595 απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. «Πόσο και πόσοι θα πληρώσουν ακόμη τα σπασμένα...», αναρωτήθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια. «Δεν υπάρχει ζωή χωρίς εργασία, και πόσο θα καταρρακώνεται η αξιοπρέπεια των ανθρώπων που μάθανε να κερδίζουν τη ζωή τους με τον κόπο τους;
 • Στον Antenna τα φιλικά της Εθνικής
  Οπως ξέρουμε, την προσπάθεια της εθνικής ομάδας καλαθόσφαιρας στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας θα τη μεταδώσει ο Antenna παρεάκι με τον ΟΤΕ TV.

Ελλάδα

 • ΜΑΖΙΩΤΗΣ Αρον άρον εξιτήριο και μεταφορά
  Χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι ιατρικές του εξετάσεις, όπως υποστηρίζουν οι συνήγοροί του, ο Νικ. Μαζιώτης έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού και μετήχθη σε αυτές των Διαβατών. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου και δίχως να υπάρξει κάποια ενημέρωση προς τους υπερασπιστές του, ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» έλαβε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε άλλες φυλακές.
 • Καλοκαιρινή καταιγίδα κλήσεων
  Εβρεξε... κλήσεις στην Αίγινα. Οι ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Τροχαίας Αττικής μόνο με άδεια χέρια δεν έφυγαν από την εξόρμησή τους στο νησί. Κατά τη διάρκεια 937 ελέγχων σε οδηγούς και οχήματα, βεβαίωσαν 329 παραβάσεις, εντόπισαν μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, υπέβαλαν δύο τακτικές μηνύσεις, συνέταξαν 32 εκθέσεις αρχής και αφαίρεσαν 84 άδειες οδήγησης και 18 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων.

Διεθνή

 • Για βασανισμούς παιδιών κατηγορείται το Ισραήλ
  Για βασανισμούς παιδιών κατηγορεί την κυβέρνηση του Ισραήλ η ισραηλιτική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων Δημόσια Επιτροπή Κατά των Βασανιστηρίων στο Ισραήλ (PCATI) η οποία ισχυρίζεται, σε σχετική έκθεση, ότι πολλά παιδιά που είχαν υποπέσει σε ασήμαντα παραπτώματα κρατούνταν το χειμώνα σε σιδερένια κελιά που βρίσκονταν εκτός των φυλακών.
 • SOS ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤ. ΑΦΡΙΚΗ Και στη Νιγηρία χτύπησε ο Εμπολα
  Εφτασε και στο Λάγος ο θανατηφόρος ιός Νεκρός 40χρονος, που έφτασε άρρωστος στο Λάγος από τη Λιβερία! Κρούσματα του φονικού ιού και στη Γουινέα και τη Σιέρα Λεόνε, όπου καταγράφονται οι περισσότεροι ασθενείς. 660 είναι οι νεκροί μέχρι τώρα ενω πάνω από χίλιοι δίνουν μάχη για τη ζωή.

Επιστήμη & Τεχνολογία

 • Μυρίζοντας τους ήχους, ακούγοντας τις οσμές
  Τι χρώμα έχει το κάθε γράμμα του αλφαβήτου; Ποια είναι η υφή μιας συμφωνίας του Μότσαρτ; Τι γεύση μπορεί να έχει το ουράνιο τόξο; Αν για τον πολύ κόσμο οι ερωτήσεις αυτές ακούγονται παράλογες, υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που μπορεί να δώσει απαντήσεις.