Έντυπη Έκδοση

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

«Το περίφημο πιστόλι ήταν... νεροπίστολο»

Πυρ ομαδόν εξαπέλυσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. «Το περίφημο «πιστόλι» ήταν «νεροπίστολο»», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος «στην ψυχρολουσία των υψηλών επιτοκίων» με τα οποία δανείζεται το Ελληνικό Δημόσιο.

Παπαδημούλης: Ψυχρολουσία υψηλών επιτοκίων Παπαδημούλης: Ψυχρολουσία υψηλών επιτοκίων Σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη «η ανησυχητική δυναμική του δημόσιου χρέους και η ύφεση που επιτείνουν τα άδικα κυβερνητικά μέτρα, οδηγούν τη χώρα βήμα βήμα στα νύχια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου». Ο ίδιος προέβλεψε ότι «φτιάχνεται κλίμα για νέα μέτρα "σταύρωσης" των ασθενέστερων. Η "ανάσταση" που προσδοκούν οι πολλοί απαιτεί αλλαγή πολιτικής και τομές δικαιοσύνης και εξυγίανσης».

Στο ίδιο μήκος ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, αναφερόμενος στην επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στον ΟΑΕΔ Περιστερίου, χαρακτήρισε «υποκριτικό» τον ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για τους άνεργους. Οπως είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «τα κυβερνητικά αντεργατικά μέτρα μείωσης των μισθών, αύξησης του ΦΠΑ και παγώματος των προσλήψεων και των δημόσιων επενδύσεων οδηγούν τους εργαζόμενους σε ακόμα μεγαλύτερη ανεργία και φτώχεια». Σε συνέχεια των δηλώσεων του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Δημήτρη Στρατούλη ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι «η κυβέρνηση με την πολιτική της σκοτώνει την οικονομία, χρεοκοπεί την κοινωνία». Ο ίδιος υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προτείνει ένα πρόγραμμα άμεσων και μεσοπρόθεσμων αλλαγών για την οικονομία θέτοντας ως προτεραιότητες την ανάπτυξη, την προστασία του εισοδήματος και της εργασίας».

Στο μεταξύ, ο Αλέκος Αλαβάνος εκφράζοντας το «Μέτωπο Αλληλεγγύης», έθεσε σειρά ερωτημάτων προς την κυβέρνηση για το θέμα της μείωσης των εξοπλισμών. Οπως δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος «είναι εξοργιστικό η κυβέρνηση Παπανδρέου να προχωρεί σε νέα επίθεση ενάντια στην κοινωνία της εργασίας, υποτίθεται για να κατευνάσει τους κερδοσκόπους και για μικρότερα spread, και την ίδια στιγμή να μην κάνει ούτε ένα ευρώ οικονομία στις στρατιωτικές δαπάνες και να ξοδεύει δημόσιους θησαυρούς για τα άχρηστα υποβρύχια - παλιοσίδερα της Μέρκελ, καρπό συναλλαγών, διαφθοράς και γερμανικού λαδώματος κορυφαίων στελεχών του δικομματισμού».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Μείωση εσόδων από ΦΠΑ
Εξόρμηση της Εφορίας ενόψει ελέγχων ΔΝΤ-Ε.Ε.
Ντουέτο στην πολιτική «καρότο - μαστίγιο»
Σκληρότερα τα τεκμήρια για πολυτελή διαβίωση
4 νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ
Ποιοι άνεργοι εντάσσονται στα προγράμματα ενίσχυσης
Κλιμάκιο της Eurostat
Ξεσκονίζει «αστερίσκους» στον Πειραιά
ΚΚΕ
Παπαρήγα: Συνεχίζουμε απτόητοι σαν τον Μπελογιάννη
ΣΥΡΙΖΑ
«Το περίφημο πιστόλι ήταν... νεροπίστολο»
Μ-Λ ΚΚΕ
Καταρρέουν τα ιδεολογήματα
Άλλες ειδήσεις
Μπουτάρης: Στην παραλιακή ο ανδριάντας Καραμανλή
7-8 Ιουνίου ο Δρούτσας στην Αγκυρα