Έντυπη Έκδοση

11 μικρές στο Love in Athens

Με βασικό θεματικό άξονα την Αθήνα, το περιβάλλον, την ιστορία και τους ανθρώπους της, το Love in Athens Film Festival ανοίγει τις πύλες του αυτή την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με την προβολή συνολικά 11 ταινιών μικρού μήκους.

Εννέα από αυτές διεκδικούν το Novacinema Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο, αλλά και το Μιχάλης Κακογιάννης Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας, που θεσπίζεται από το Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στη μνήμη του ιδρυτή του και συνοδεύεται επίσης από χρηματικό έπαθλο.

Οι ταινίες που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα είναι: «Αρρυθμία» του Δημήτρη Συλβέστρο, «Διαίρεση» του Χρήστου Μασσαλά, «Night drives» των Ρωμανού Αργυρόπουλου-Ιωάννου και Κωνσταντίνου Σταγκίκα, «Ο επισκέπτης» του Δημήτρη Διακουμόπουλου, «Τρένα» του Αλέξανδρου Σκούρα, «Στ' αλήθεια» του Κωνσταντίνου Φραγκούλη, «Ηρθες όταν εγώ δεν σε περίμενα» του Κωνσταντίνου Καραμαγγιώλη, «Stamped» των Αθανασίας Μιχοπούλου και Χρήστου Καράμπελα και «Ξυπνήσαμε» του Γιάννη Μπερερή. Εκτός συναγωνισμού είναι οι ταινίες: «Ερωτας στο πάρκο» του Βαγγέλη Λαΐνα και «Alphabet» του Θεοδώρου Ποπέσκου.

Η τελετή απονομής, στις 2 Ιουλίου, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα με τους Minor Project. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλες τις ταινίες στον κινηματογράφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στις 2 και 3 Ιουλίου.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ταινίες Μικρού Μήκους
Παραστάσεις
Βραβεία/Απονομές
Ιδρύματα
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Εικαστικά
Η βυζαντινή τέχνη είναι σουρεαλιστική
40 χρόνια αφανής εργάτης των εικαστικών
Ντοκιμαντέρ
Είκοσι τέσσερις ώρες με τον Νικ Κέιβ
Κριτική θεάτρου
Μεσόγειος του πάθους και της πολυπολιτισμικότητας
Θέατρο
Βραζιλιάνοι μιλούν για την ελληνική κρίση
Θα κριθεί στο γήπεδο
Βιβλιοπωλεία
Κι όμως, ανοίγουν και νέα βιβλιοπωλεία
Φεστιβάλ
20 ευρώ το ακριβότερο εισιτήριο
Ταινίες Μικρού Μήκους
11 μικρές στο Love in Athens