Έντυπη Έκδοση

Οσο κόβει ο Αδωνις τόσο ανοίγουν οι μαύρες τρύπες

Η δαπάνη στα νοσοκομεία επιμένει να μη συγκρατείται, τα γενόσημα προωθούνται παντί τρόπω και ο ΕΟΠΥΥ δεν σώζεται με τίποτα. Η τρόικα επιστρέφει και τα νέα «νέα μέτρα» θεωρούνται βέβαια, ενώ η επιβάρυνση των ασθενών διαρκώς αυξάνει...

Ούτε η επικοινωνιακή του πλειοδοσία ούτε ο καλός χειρισμός των social media (βλέπε Twitter) φαίνεται ότι θα «γλιτώσουν» τον Αδωνι Γεωργιάδη από τα «δόντια» της τρόικας, που έρχεται σε λίγες ημέρες ζητώντας το λογαριασμό.

Πλήρες θέμα...

 • Συνεντεύξεις

  • ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ (καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) «Δεν υπάρχει εθνική συμφωνία στην εκπαίδευση»
   «Στην Ελλάδα ούτε ο δημόσιος ούτε ο ιδιωτικός τομέας υποστηρίζουν την επιστημονική έρευνα» Με τη νέα σχολική χρονιά να βρίσκεται στον αέρα, με κατακρημνισμένες τις βάσεις (κυρίως λόγω δυσκολίας θεμάτων) σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ και με το νομοσχέδιο για το Νέο Λύκειο άρτι κατατεθειμένο, η «Κ.Ε.» συνομίλησε με τον Νικήτα Πατινιώτη, καθηγητή Κοινωνιολογίας επί θεμάτων Εκπαίδευσης στο Πάντειο.
 • Proton Bank

  • Μπλόκο από το Γιβραλτάρ σε 340 εκατ. ευρώ του Λαυρεντιάδη
   Μετά τη δέσμευση του ποσού από τις τοπικές Αρχές, βρέθηκαν 16 εκατ. ευρώ που θα επιστραφούν στη νέα Proton Bank Το ντόμινο των εξελίξεων για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη έσπασε το φράγμα της εγχώριας Δικαιοσύνης. Με μία απόφαση-σταθμό για τη Νέα Proton Bank, το Ανώτατο Δικαστήριο του Γιβραλτάρ δέσμευσε περιουσία του προφυλακισμένου επιχειρηματία έως του ποσού των 340 εκατομμυρίων ευρώ.
 • Αυθαίρετα

  • ΟΔΗΓΟΣ Τα 13 SOS στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
   Με στόχο να εισπραχθούν 5 δισ. ευρώ από τα πρόστιμα, η κυβέρνηση εγκαινιάζει νέο κύκλο δηλώσεων για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, εντάσσοντας σε αυτόν και όσους είχαν υπαχθεί στον αντισυνταγματικό «νόμο Παπακωνσταντίνου». Αναλυτικά όλες οι ρυθμίσεις... Τα έξι παράβολα που δεν επιστρέφονται
 • ΕΔΣΝΑ

  • Από το Σχιστό και στον εισαγγελέα
   Σωρεία παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας κατέγραψαν οι ελεγκτές της Επιθεώρησης Εργασίας στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Σχιστού. Ενοχλημένοι οι υπεύθυνοι του ΕΔΣΝΑ Ποινικές κυρώσεις εις βάρος του Ενιαίου Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), δηλαδή του αρμόδιου φορέα για τη διαχείριση των απορριμμάτων, για μη συμμόρφωση στις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας, ζητά με αναφορά της η Επιθεώρηση Εργασίας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
 • Εκπαιδευτικοί

  • Από τη σχολική, στη δικαστική αίθουσα
   Καθηγητές τεχνικής εκπαίδευσης καταθέτουν άμεσα την πρώτη ομαδική αίτηση ακύρωσης της διαθεσιμότητας για λόγους αντισυνταγματικότητας. Ισχυρό το νομικό οπλοστάσιό τους στη «σκληρή μάχη» που περιμένουν... Αυτό τον Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί, αντί για το σχολείο, θα πάνε στο δικαστήριο... Κατατίθεται αύριο η πρώτη ομαδική αίτηση ακύρωσης κατά της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών και τίθεται υπό την κρίση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών η συνταγματικότητα μιας βασικής πολιτικής της κυβέρνησης για το δημόσιο τομέα.
 • Ελευθεροτυπία

  • ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΤΗ Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Παράταση προθεσμίας πρόσκλησης ενδιαφέροντος...
   ... για εργαζομένους στην ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε., πρώην εργαζομένους στη Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε., σε ηλεκτρονικά μέσα που έχουν διακόψει τη λειτουργία τους και μικρομετόχους της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. για αποδοχή δωρεάς μετοχών στην εταιρεία ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε. Α. Σε συνέχεια της από 28ης Ιουνίου 2013 «πρόσκλησης ενδιαφέροντος για εργαζομένους στην ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε., πρώην εργαζομένους στη Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε., σε ηλεκτρονικά μέσα που έχουν διακόψει τη λειτουργία τους και μικρομετόχους της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. για αποδοχή δωρεάς μετοχών στην εταιρεία ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε.», η διοίκηση και οι μέτοχοι της εταιρείας με την επωνυμία «Τρίτη Οψη Ανώνυμη Εταιρεία Εντυπων και Ηλεκτρονικών Εκδόσεων» (εφεξής ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε.) παρατείνουν την προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι την 20ή Σεπτεμβρίου 2013, με αντίστοιχη παράταση κάθε σχετικά αναφερόμενης προθεσμίας. Η έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας, η οποία συνήλθε την 11η Ιουλίου 2013, ανέβαλε τη λήψη απόφασης για την 7η Αυγούστου 2013.
 • Μέσα και media

  • Επιστρέφουν δειλά δειλά οι ελληνικές σειρές στη μικρή μας οθόνη
   Οι τηλεθεατές ζητούν εγχώρια μυθοπλασία, αλλά στην ιδιωτική τηλεόραση λεφτά δεν υπάρχουν. Μόλις 8 παραγωγές έχουν εγκριθεί, από τις οποίες 3 είναι συνέχειες από επιτυχημένες σειρές προηγούμενων σεζόν Επιστροφή στις ελληνικές σειρές, με πολύ φόβο και πάθος. Την εγχώρια μυθοπλασία επιθυμούν διακαώς τόσο τα κανάλια όσο και οι τηλεθεατές, που μπούχτισαν πια τα τούρκικα σίριαλ και τις επαναλήψεις, αλλά η κρίση δεν τους αφήνει!
  • ΔΤ και «902» πάντα σε πρώτο πλάνο
   Δύο μείζονα τηλεοπτικά ζητήματα συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν τις τελευταίες ημέρες στα εγχώρια ύδατα των media:
 • Μόδα

  • Ο λαμπερός κόσμος που έφυγε ανεπιστρεπτί
   Ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη επισφραγίζει την εξαφάνιση της χρυσόσκονης, που ακριβο-πλήρωναν πολλοί για να πασπαλίσουν τη ζωή τους, ώστε να μοιάσουν στους διάσημους Ηταν κι αυτή μια μεγάλη φούσκα που έσκασε. Και μάλιστα με ηχηρό τρόπο. Σήμερα, την εποχή της κρίσης, ζούμε τα απόνερά της. Ο λαμπερός κόσμος της επώνυμης χλιδάτης μόδας και του ακριβού, εξεζητημένου lifestyle, που γνώρισε δόξες τις δεκαετίες του '80 και του '90, δεν υπάρχει πια. Τουλάχιστον όχι με τη μορφή που τον γνωρίσαμε οι περισσότεροι, μέσα από τις σελίδες των ομώνυμων περιοδικών που εξαφανίστηκαν μαζί της.
 • Φαρμακοβιομηχανία