X.K. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.

Ημέρα
Τρίτη
Ημερομηνία
13 Απριλίου
Έτος
2021
Freemeteo

Οσο κι αν βράσουν, δεν τρώγονται με τίποτα

Πλοήγηση

  • Αρχική Σελίδα
  • Newsroom
  • Άρθρα και Στήλες
  • Έντυπη Έκδοση
  • Εφημερίδα
  • Media Guide

Εφημερίδα:

Ελευθεροτυπία - 01/11/2009

  • Αυτοκίνητο
  • Media
  • Υγεία
  • Νοστιμιές
  • Πολιτική
  • Ελλάδα
  • Οικονομία
  • Διεθνή
  • Αθλητισμός
  • Τέχνες & Πολιτισμός
  • Άλλες ειδήσεις

    • Κουσκους με γαρίδες, λαχανικά και ρας ελ χανούτ
      Υλικά για 4 μερίδες
    • Ψαρονέφρι με πουρέ πράσου
      Υλικά για 4 μερίδες
    • Τσιπούρες με καραμελωμένες ρέβες και τζίντζερ
      Υλικά για 4 μερίδες
    • Κουνουπίδι με τυριά και κύμινο στο φούρνο
      Υλικά για 4 μερίδες
    • Ριζότο με παντζάρια και φρέσκο εστραγκόν
      Υλικά για 4 μερίδες
    • Πουρές γλυκοπατάτας με ροκφόρ και καρύδια στο φούρνο
      Υλικά για 4-6 μερίδες, ως γαρνιτούρα
    • Εργαλεία για ονειρεμένα γλυκά
    • Οίνος και πολιτισμός στο Κτήμα Χατζημιχάλη
      Στο βορρά το όρος Κνημίδα, στο νότο το όρος Χλωμό, δυτικά ο Παρνασσός και ανατολικά ο Ευβοϊκός κόλπος. Ανάμεσά τους ξεδιπλώνονται τα 2.200 στρέμματα του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Αταλάντη, όπου καλλιεργούνται 20 διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιού, η καθεμία στο δικό της αμπελοτόπι.
    • Τσουρέκι με αχλάδια κομπόστα και σάλτσα σοκολάτας
      Πανεύκολο. Το τσουρέκι που περίσσεψε, αχλάδια κομπόστα, αμύγδαλα και σάλτσα σοκολάτας, φτιάξτε ένα εντυπωσιακό γλυκό στη στιγμή και δελεάστε παιδιά και μεγάλους.
    • Μακρόστενο κέικ με αχλάδια και μέλι
      Καταπληκτικό για το πρωινό αλλά και μαζί με τον καφέ κάθε άλλη στιγμή της ημέρας, το κέικ αυτό συνδυάζει υπέροχα το βούτυρο και το φίνο φρούτο.
    • Πίτα d' artois με καραμελωμένα αχλάδια
      Για τους Γάλλους, η πίτα «d' artois» είναι πάντα μια κλειστή πίτα αφράτης σφολιάτας, με γλυκιά ή αλμυρή γέμιση.
    • Αχλάδια ποσαρισμένα σε σιρόπι εσπρέσο με ζαμπαγιόνε
      Ενα ελαφρύ και αρωματικό επιδόρπιο, γι' αυτούς που απολαμβάνουν να κλείνουν ένα καλό γεύμα με τη γεύση του καφέ.
    • Μικρά σουφλέ σοκολάτα με ολόκληρα αχλάδια
      Μια σοκολατένια απόλαυση με πρόσχημα τα αχλάδια - για τους ενοχικούς της σοκολάτας.
    • Χορτόπιτα από τον Λευτέρη Λαζάρου
    • Κοτόπουλο παραγεμιστό με «μυρουδίτσες»
    • Αβγά ψημένα με σπανάκι
    • Λαζάνια ελαφρά με σπανάκι
      Για 6 άτομα
    • Σπανάκι με μπέικον και σκόρδο, σε σάντουιτς
      Γίνεται και συνοδευτικό για ψητά κρέατα και πουλερικά, αλλά και βάση για να ψήσετε πάνω του αβγά μάτια. Για 4 άτομα
    • Ρολά σπανάκι με καπνιστό τυρί σε κανταΐφι
      Ορεκτικό για 6-8 άτομα
    • Βιετναμέζικη κοτόσουπα με σπανάκι
      Για 4 - 6 άτομα
    • Κρεατοχορτόσουπα με κολοκύθα
      Για 6-8 άτομα
    • Κόκκινο λάχανο μαρινάτο με μαραθόριζα
      Συνοδευτικό, για 6 άτομα
    • Μπιφτέκια με μάραθο, μπέικον και καπνιστή πάπρικα
      Για 6 μπιφτέκια
    • Γλυκιά κολοκυθόπιτα με μήλα και κανέλα
      Για 6-8 άτομα
    • Γαλλική κρεμμυδόσουπα
    • Σούπα με καπνιστή πέστροφα
      Αυτή η σούπα είναι βασισμένη στην κλασική σκοτσέζικη σούπα «Cullen Skink» που περιέχει καπνιστό βακαλάο αντί για πέστροφα και πατάτες που έχουν σιγοβράσει σε γάλα δίνοντας έτσι μια ελκυστική κρεμώδη υφή.
    • Μεξικάνικη σούπα με φασόλια
    • Ρωσική παντζαρόσουπα
    • Μανιταρόσουπα
    • Σούπα με ρεβίθια και ισπανικό λουκάνικο τσορίθο
    • Μπιφτέκια κοτόπουλο με μοτσαρέλα και καραμελωμένα κρεμμύδια
    • Σούπα με γιουβαρλάκια κοτόπουλο
    • Σουβλάκι κοτόπουλο με γιαούρτι & ινδικά μπαχαρικά
    • Κοτόπουλο με πιπεριές, ελιές και πολέντα
    • Κοτόπουλο με παρμεζάνα και ψητές ντομάτες
    • Τάρτα με κοτόπουλο, τυριά και εστραγκόν
    • Πικάντικα μπουτάκια κοτόπουλο με ανανά και ρούμι

Αρχείο περιόδου 2001-2009

Έκδοση για κινητά Twitter Facebook YouTube RSSΑναζήτησηΕπικοινωνία

Όλη η έντυπη έκδοση 01/11/2009

1osel-44jpg
Σε μορφή PDF Η εφημερίδα σε e-paper

Στήλες

  • Ακριβό μου εστιατόριο
  • Οινικό ταξίδι
  • Club Gourmet
  • Gourmet - Συνδυασμοί
  • Business Story
  • Γεύσεις λογοτεχνίας
  • Στο Μίξερ
  • Σχολιάζει ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
  • Γευσιγνωσία
  • Ταβέρνα
  • Το μαγαζί του μήνα
  • Ο δαίμων του μαγειρείου
  • Τραπεζώματα
  • Food news
  • Reporting
  • Τα γνήσια της Αγλαϊας
  • Συνταγές
  • Γευστικό ταξίδι
  • Με τη φρεσκάδα της εποχής

Παλαιότερα Φύλλα

  • Δευ 10/11
  • Τρι 11/11
  • Τετ 12/11
  • Πεμ 13/11
  • Παρ 14/11

Ελευθεροτυπία

Ταυτότητες

  • Ελευθεροτυπία

Για την εταιρεία

  • Επενδυτικές σχέσεις
  • Οικονομικά Στοιχεία & Πληροφορίες
  • Financial Statements & Information

Εμπορική ανάπτυξη

  • Διαφήμιση στο enet.gr
  • Διαφήμιση στα έντυπα

Διευθύνσεις

  • Blog συντακτών
  • Ξένος Τύπος
  •  

Σχετικά

  • Όροι χρήσης
  • Υλοποίηση
  • Επικοινωνία
  •  

 

Αρχή

© 2013 X.K. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.