Έντυπη Έκδοση

Σκέψεις για αποχώρηση

Η Νίκη Βόλου έχασε στα χαρτιά το παιχνίδι κυπέλλου με τη Ζάκυνθο επειδή δεν είχε χρήματα να πληρώσει τους διαιτητές και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ανδρέας Πάτσης κάνει σκέψεις για αποχώρηση του στο τέλος της περιόδου από το ποδόσφαιρο.

Αιτία η απουσία των φιλάθλων από τα παιχνίδια της Νίκης, ενώ, όπως δήλωσε, προχθές λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα είχαν πουληθεί μόλις ...3 εισιτήρια!

«Είκοσι λεπτά πριν αρχίσει το ματς είχαν κοπεί τρία εισιτήρια. Εγώ είχα 1.000 ευρώ μαζί μου, αλλά δεν έφταναν για να πληρωθούν οι διαιτητές. Ακόμη και στα χειρότερα της ομάδας ουδέποτε είχαμε πρόβλημα να πληρώσουμε τους διαιτητές», δήλωσε ο Πάτσης, ο οποίος σχολίασε το γεγονός ότι ο διαιτητής του αγώνα περίμενε 30 λεπτά για να πάρει τα χρήματα, όπως αναφέρεται στον κανονισμό και στην συνέχεια έκλεισε το Φ.Α.: «Ο κ. Βοσκάκης θεώρησε πως είχε παρέλθει το χρονικό περιθώριο που ορίζει ο ΚΑΠ και αποφάσισε να κλείσει το φύλλο αγώνα. Δεν τον αδικώ, αν και θεωρώ πως είναι υπερβολική η αντίδρασή του. Αν κάποιος τηρεί το νόμο δεν μπορώ να του πω κάτι».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες (ΠΑΕ)
Αθλητισμός
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο
Σχετικά θέματα: Ποδόσφαιρο
Η ατζέντα των Σπορ
ΠΑΟΚ: Θέλει κι άλλα γκολ ο Αγγελος
ΠΑΟ: Δυο στόχοι ώς τον Δεκέμβριο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Ολυμπιακός
Κουνάει το μαντίλι
Ποδόσφαιρο
Η ατζέντα των Σπορ
ΠΑΟΚ: Θέλει κι άλλα γκολ ο Αγγελος
Σκέψεις για αποχώρηση
ΠΑΟ: Δυο στόχοι ώς τον Δεκέμβριο
Μπάσκετ
Οκτώ τα «πράσινα» ρεκόρ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Διεθνή Ποδόσφαιρο
Ντέρμπι χαρακωμάτων