Έντυπη Έκδοση

Τέσσερις προτεραιότητες

Το 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού ήταν ένα βήμα των Θεσσαλονικέων για την επίτευξη του στόχου που ξεκάθαρα έθεσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης.

Χαρακτηριστικό της επιθυμίας του για το Κύπελλο ήταν ότι ο Σαββίδης πήγε πριν από τη σέντρα στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες γι' αυτόν το στόχο. «Να ξέρετε ότι θέλουμε πολύ το Κύπελλο», τους είπε.

Ο Σαββίδης μίλησε σαν φίλαθλος, όμως στα άλλα ζητήματα κινείται ως επιχειρηματίας. Και βλέποντας τις άδειες -για το μέγεθος του ΠΑΟΚ- κερκίδες, ξεκινά μια σειρά από κινήσεις στις οποίες ενδέχεται να εμπεριέχει και την έκπληξη που λέγεται... Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο ίδιος άλλωστε ήταν που «κάλυψε» τον πρώην πρόεδρο στο θέμα των 320 χιλιάδων ευρώ που είχε «χρεωθεί» στην προηγούμενη χρήση, ο ίδιος ήταν που πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε μαζί του σε ένα τετ α τετ που έμεινε μακριά απ' τα πολλά φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σαββίδης, που απ' τον καιρό του 2004 λατρεύει τους Ελληνες διεθνείς που έφεραν το τρόπαιο στην Ελλάδα, έχει πολύ ψηλά σε εκτίμηση τον Ζαγοράκη και σκοπεύει, αν θέλει κι ο ίδιος ο «Ζαγόρ», να τον επαναφέρει σε δραστήριο ρόλο στον ΠΑΟΚ.

Πρώτα όμως θα επιδιώξει να «τελειώνει με τα χρέη», όπως είπε σε συνεργάτες του, περιμένοντας την κυβέρνηση και την... τρόικα, και μετά ο επόμενος στόχος είναι η ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με ανθρώπους του ποδοσφαίρου που κινούνται κοντά στον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται για μεγάλο μετεγγραφικό «ντεμαράζ» το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαββίδης έχει δώσει το «πράσινο φως» για 8 μετεγγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Σχετικά θέματα: Ποδόσφαιρο
Στρατιώτης Ράιαν!
Ζητείται λύση για κάτω από τα δοκάρια
Ντέρμπι παρακμής
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Ποδόσφαιρο
Στρατιώτης Ράιαν!
Τέσσερις προτεραιότητες
Ζητείται λύση για κάτω από τα δοκάρια
Ντέρμπι παρακμής
Στίβος
Απογοήτευσε ο Τσιάμης
Άλλες ειδήσεις
Βασιλακόπουλος: Ασέβεια
Συστάσεις αντί πειθαρχικής δίωξης