Έντυπη Έκδοση

«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί»

Στον ΠΑΟΚ «έστειλε» τον τίτλο του φαβορί για το δευτεριάτικο ντέρμπι ο Ολεγκ Προτάσοφ.

Προσπαθεί να διώξει το άγχος από τους παίκτες του ο Προτάσοφ Προσπαθεί να διώξει το άγχος από τους παίκτες του ο Προτάσοφ Ο τεχνικός του Ηρακλή στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου επανέλαβε αρκετές φορές ότι «ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο», «είναι το φαβορί», «ξέρουμε ότι θα μας πιέσει πολύ», τονίζοντας μάλιστα ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον καθιστούν πιο επικίνδυνο, αλλά παράλληλα είπε ότι γνωρίζει πως οι αντίπαλοι θα «φτιάξουν την ατμόσφαιρα» και πως «δεν θα είμαστε ο σάκος του μποξ». Είπε, μεταξύ άλλων, ο Ουκρανός:

«Ξέρουμε πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε ότι τώρα γίνεται μια φασαρία γύρω από την ομάδα, επειδή δεν έρχονται τα αποτελέσματα, ξέρουμε ότι έχουν προβλήματα. Ομως εμείς θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας, θα κοιτάξουμε να πάμε με ένα καλό πρόσωπο. Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά έχει ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι. Σε τέτοια ματς δεν έχεις κάτι να χάσεις, μόνο να κερδίσεις», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει την ατμόσφαιρα, θέλει να κερδίσει τον Ηρακλή για να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Δεν θα πάμε εκεί σαν σάκος του μποξ. Το άγχος θα το έχουν περισσότερο οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Εχουμε ακόμα ώρες και μέρες για να υπολογίσουμε πώς θα κατεβούμε και ποιο πλάνο θα ακολουθήσουμε.

Στο τέλος θα φτιάξουμε τα σχέδιά μας. Θα δούμε ποιους θα χρειαστούμε και τι εντολές θα δώσουμε στα παιδιά. Οφείλουμε να φτιαχτούμε ψυχολογικά, να έχουμε πάθος, να καταλάβουμε ότι μας περιμένει δύσκολο έργο. Στην Καβάλα νομίζαμε ότι θα πάρουμε εύκολα ή δύσκολα αποτέλεσμα. Με τον ΠΑΟΚ δύσκολα να γίνει κάτι τέτοιο, κατά τα ψέματα δεν πάμε ως φαβορί σε αυτό το ματς». Ο Προτάσοφ τόνισε πως είναι άσχημο που δεν θα υπάρχουν φίλοι του Ηρακλή στην Τούμπα -η απόφαση ήταν της διοίκησης της ομάδας του όμως- και θα περιμένει σήμερα για να δει την ετοιμότητα του Μάουρο Μιλάνο, τον οποίο είχε στο μυαλό του για να ξεκινήσει στην Τούμπα...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Γιουρόπα Λιγκ
Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ
Σχετικά θέματα: Europa League
«Ακόμα δεν είμαστε φαβορί»
Γκέλα της Γαλατά (1-1)
Ο «Κάρα» είχε τον τρόπο...
Μια ΑΕΚ βγαλμένη από τα παλιά, 1-0
Αμπρέου: Ποια πίεση;
Δυσαρέσκεια του κόσμου του...
«Μη γυρίσουμε σε παλιές καταστάσεις»
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Europa League
«Ακόμα δεν είμαστε φαβορί»
Γκέλα της Γαλατά (1-1)
Ο «Κάρα» είχε τον τρόπο...
Μια ΑΕΚ βγαλμένη από τα παλιά, 1-0
Αμπρέου: Ποια πίεση;
«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί»
Δυσαρέσκεια του κόσμου του...
«Μη γυρίσουμε σε παλιές καταστάσεις»
Ολυμπιακοί Αγώνες 2016
ΔΟΕ: Η Βραζιλία ελπίζει ακόμα...
Μπάσκετ
Αγώνας επιβίωσης...
Ιππασία
Νικητής πάλι ο Πετρής
Σωκράτης Κόκκαλης
«Ισότιμη αντιμετώπιση»