Έντυπη Έκδοση

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Επισείει μπαμπούλα Ασφαλιστικού

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σταθερότητας που έστειλε στις Βρυξέλλες, στο στόχαστρο μπαίνουν και πάλι αναπηρικές και πρόωρες συντάξεις, με απώτερο στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων.

Πλήρες θέμα...

 • Άλλες ειδήσεις

  • ** MORGAN STANLEY Χρέος και υπερτροφικός κατασκευαστικός τομέας, αχίλλειος πτέρνα της Ελλάδας
   Το υψηλό δημόσιο χρέος και η μεγάλη συμμετοχή του κατασκευαστικού τομέα στο ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) συνιστούν δύο από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας στη σημερινή συγκυρία, σύμφωνα με τη «Μόργκαν Στάνλεϊ».
  • Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟ «ΚΡΙΣΗΣ» ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ Βιασύνη... Ναποζί αναστατώνει Κομισιόν, ΕΚΤ, Τσεχία
   Ενοχλεί την κοινοτική γραφειοκρατία η κινητικότητα του... Ναπολέοντα Σαρκοζί Ανω-κάτω έχει κάνει την Ευρωπαϊκή Ενωση το δημοσίευμα της γαλλικής «Le Monde», το Σάββατο, σύμφωνα με το οποίο ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί επανέρχεται δριμύτερος στην ιδέα του για μια σύνοδο κορυφής των χωρών της ευρωζώνης στις 22 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο.
  • Η απεργία των Γάλλων εκταμίευσε τα πρώτα 4 από 26 δισ. ευρώ
   Εμφανώς θορυβημένη από τη μεγάλη απεργία της περασμένης Πέμπτης, η γαλλική κυβέρνηση έσπευσε χθες να ανακοινώσει τα σχέδιά της για επενδύσεις 4 δισ. ευρώ στους τομείς της στέγασης, των συγκοινωνιών, της ενέργειας και της ανώτερης εκπαίδευσης.
  • ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗ ΓΣΕΕ «Πάμε μήνα με μήνα στην οικονομία»
   Βραδέως και με το βλέμμα στις Βρυξέλλες πορεύεται η κυβέρνηση. Με περισσότερη ανασφάλεια έφυγε από το Μαξίμου η ΓΣΕΕ, αφήνοντας πίσω της έναν «υποτονικό» Καραμανλή.
  • *** ΕΣΘ Αθροιστική κερδοφορία 3ετίας για ΤΕΜΠΜΕ
   Ελαστικοποίηση των αυστηρών σήμερα πιστωτικών κριτηρίων που ισχύουν για την πρόσβαση επιχειρήσεων στα κονδύλια του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ) ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).
  • 3ο Home show
  • Τι αλλάζει σε Ε9, Ε3 και Ε5
   Περιορισμένες είναι οι αλλαγές στα ειδικά έντυπα περί ακινήτων Ε9 και επιτηδευματιών Ε3 και Ε5, τα οποία θα συνυποβάλλουν οι φορολογούμενοι με την ετήσια φορολογική δήλωση.
  • ** Χ.Α. Ποδαρικό με βουτιά 2,96%
   Με βουτιά 2,96% ξεκίνησε ο Φεβρουάριος για το Χρηματιστήριο, που δείχνει να ξαναμπαίνει σε περιπέτειες ύστερα από τη σταθεροποιητική «ανάσα» του προηγούμενου μήνα.
  • Ινδικό laptop 20 δολαρίων
   Laptop μόλις 20 δολαρίων σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες η Ινδία.
  • ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BAD BANKS ΓΙΑ ΤΟΞΙΚΑ ΧΡΕΗ Και τώρα τράπεζα... κορόιδων
   Χρηματιστής της Νέας Υόρκης «τρώει τα νύχια του» βλέποντας τον τραπεζικό δείκτη ενδο- συνεδριακά να υποχωρεί 5,3% «Τράπεζα αποβλήτων» (bad bank), που θα «απορροφήσει» τα τοξικά χρέη των τραπεζών ετοιμάζουν και οι χώρες της Ε.Ε.
  • Εξαγορά General Union από τον Ομιλο Ασπίς
   Στην εξαγορά των μετοχών του Ομίλου General Union, που αφορά τις εταιρείες General Union ΑΕΕΓΑ και General Trust ΑΕΕΓΑ, προχώρησε ο χρηματοασφαλιστικός Ομιλος Ασπίς του Π. Ψωμιάδη.