Έντυπη Έκδοση

Μικρές ειδήσεις

Η VOLVO τιμήθηκε με μία ακόμη σημαντική διάκριση.

Η κριτική επιτροπή της Διεθνούς Εκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης απένειμε στη Volvo το βραβείο «Δημιουργικότητα 2011», εξαίροντας τον τρόπο με τον οποίο οι αξίες και η φιλοσοφία της μάρκας παρουσιάζονταν στους επισκέπτες. Τα σημαντικότερα στοιχεία του βραβευμένου περιπτέρου: Η επιλογή του ξύλινου πατώματος. Η ενσωμάτωση τριών μεγάλων οθονών, όπου προβάλλονταν οι τελευταίες τεχνολογίες. Η παγκόσμια πρεμιέρα του V60 Plug-in Hybrid. Πρόκειται για υβριδικό αυτοκίνητο νέας γενιάς με δυνατότητα φόρτισης των μπαταριών του από το ηλεκτρικό δίκτυο.

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες και για τα δύο νέα μοντέλα της γκάμας, τα V60 και S60. Το πρώτο είναι στέισον βάγκον υψηλών προδιαγραφών κατάλληλο για όσους αναζητούν χώρους και επιδόσεις. Το S60, premium σεντάν, τιμήθηκε με τον τίτλο «Αυτοκίνητο του 2011» από τους έλληνες δημοσιογράφους.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ περιορισμού του κόστους συντήρησης συμμετέχει και η Honda. Οι κάτοχοι Honda Jazz 2002-2008 με 130 ευρώ απολαμβάνουν ένα νέο πακέτο τεχνικής υποστήριξης. Συγκεκριμένα, το σέρβις περιλαμβάνει εργασίες ελέγχου, αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας και φίλτρο αέρα. Το πρόγραμμα ισχύει μόνο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων. Ολα τα ανταλλακτικά είναι γνήσια. Το Honda Jazz, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας, διακρίνονται για την αξιοπιστία και την αντοχή τους.

Η ΑΜΕΣΗ ενημέρωση για το κόστος του σέρβις καθώς και τις μελλοντικές εργασίες συντήρησης του αυτοκινήτου είναι ο βασικός στόχος του νέου προγράμματος που καθιέρωσε η Kosmocar. Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων VW έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη των εργασιών συντήρησης του αυτοκινήτου μέσω οθονών που τοποθετήθηκαν στους χώρους φιλοξενίας στα συνεργεία. Ενημερώνονται για τη διαμόρφωση του τελικού ποσού (ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ). Επίσης, υπάρχει ενημέρωση και για τις μελλοντικές εργασίες που προβλέπει ο κατασκευαστής καθώς και για τη δαπάνη. Το νέο σύστημα εξασφαλίζει πλήρη διαφάνεια των χρεώσεων, τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών, τήρηση των εργοστασιακών προδιαγραφών όσον αφορά τη χρέωση των εργατοωρών και εγγύηση για τα ανταλλακτικά. Η Kosmocar εστιάζει στην ανάδειξη του «value for money» (σχέση τιμής/προϊόντος) που προσφέρει η συντήρηση στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών VW. Το επόμενο στάδιο θα είναι η ενημέρωση στο κινητό τηλέφωνο και στον προσωπικό μας υπολογιστή για κάθε θέμα που αφορά τη συντήρηση, ενώ η πληρωμή θα γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Μια Ιταλίδα για κεφάτους οδηγούς
Daihatsu: μείωση τιμών, με τον ίδιο εξοπλισμό
Μικρές ειδήσεις