Έντυπη Έκδοση

Ερχεται ο Οζι και το «Scream» του

Ο βετεράνος του μέταλ και πρώην «Black Sabbath» τον Σεπτέμβριο στη Μαλακάσα με Ελληνα κιθαρίστα

Ο βετεράνος του μέταλ, ο Οζι Οσμπουρν, με την μπάντα του και καινούργιο προσωπικό δίσκο, το «Scream», έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και στις 11 στο Terra Vibe επιστρέφουν οι Βρετανοί Placebo.

Ο Οζι Οσμπουρν βρήκε τον κιθαρίστα του στο πρόσωπο του δικού μας Gus G από τη Θεσσαλονίκη. Ο Οζι Οσμπουρν βρήκε τον κιθαρίστα του στο πρόσωπο του δικού μας Gus G από τη Θεσσαλονίκη. «Είναι σαν τους παλιούς μου δίσκους με τους Black Sabbath», περιγράφει ο Οζι τη νέα του δουλειά, που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. «Είναι πολύ σκληρός ήχος», εξηγεί. Σε αυτή την περιοδεία μάς συστήνει και τον νέο του κιθαρίστα, που αντικατέστησε τον επί χρόνια συνεργάτη του Ζακ Γουάιλντ. Είναι ο Gus G, ο Κώστας Καραμητρούδης από τη Θεσσαλονίκη, που παίζει με τους δικούς μας Firewind και θεωρείται ένας από τους καλύτερους μέταλ κιθαρίστες.

Οι Placebo, από την άλλη, δεν έχουν νέο δίσκο, η πιο πρόσφατη δουλειά τους είναι το «Battle for the Sun», που το είχαν παρουσιάσει στο περσινό Rockwave. Το «Covers», που θα κυκλοφορούσε τον Μάιο, ένας δίσκος με διασκευές από Μαρκ Μπόλαν μέχρι Smiths, έχει γίνει αντικείμενο διαμάχης ανάμεσα στην μπάντα και τη δισκογραφική τους. Αλλά έτσι κι αλλιώς θα επιλέξουν τα τραγούδια της συναυλίας από τον ανεξάντλητο κατάλογό τους.

Εισιτήρια: για τους Placebo τα πρώτα 2.500 κοστίζουν 30 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους 35 ευρώ και στο ταμείο της συναυλίας 40 ευρώ. Για τον Οζι, τα πρώτα 2.500 εισιτήρια κοστίζουν 39 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους 45 ευρώ και στο ταμείο της συναυλίας 50 ευρώ. Οι ημερομηνίες της προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μουσική
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Ιράν
Απελευθερώστε αμέσως τον Παναχί
Εικαστικά
Η εικόνα της κάτοψης ως άσκηση μνήμης
Φωτογραφία
Κάθε «τόπος» έχει τον δικό του φωτογράφο
Εμψυχώνοντας τους νέους
Μουσική
Ερχεται ο Οζι και το «Scream» του
Θέατρο
Αναζητώντας το «νέο» στο σύγχρονο θέατρο
Λογοτεχνία
«Ακόμα και το Ολοκαύτωμα έγινε κλισέ»
Τηλεόραση
Βλαστοκύτταρα, εταιρείες και... μισές αλήθειες
Τα οικονομικά μέτρα και οι ανατροπές
Ιδιοκτήτες ραδιοσταθμών εναντίον τεχνικών