Έντυπη Έκδοση

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ * ΚΟΒΟΝΤΑΙ 3.600 ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ, ΥΠΟΧΩΡΕΙ Η ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ

Εξω οι μισοί διευθυντές, μέσα όσοι έχουν τα προσόντα

«Κόβεται» ένας στους δύο διευθυντές και τμηματάρχες στο Δημόσιο, με αντίστοιχη βέβαια μείωση του μισθού τους, ενώ μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα ορισθούν αναλυτικά προσόντα και καθήκοντα για κάθε θέση υπαλλήλου στις δημόσιες υπηρεσίες, όπως και διαδικασίες και αποστολή για κάθε τμήμα και διεύθυνση ξεχωριστά.

Πλήρες θέμα...

 • Αστυνομικό ρεπορτάζ,

  • Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ «ΚΑΙΑΔΑΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Δεν πέτυχε τον Καμίνη, γρονθοκόπησε 12χρονη
   Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων, το οποίο στεγάζεται στο παλαιό φρουραρχείο, συνεχίστηκε -με ένα πρωτοφανές περιστατικό- η ένταση, που ξεκίνησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, στην πλατεία Συντάγματος, όταν δήμος και αστυνομία ματαίωσαν τα σχέδια της Χρυσής Αυγής να μοιράσουν «τρόφιμα της Λαμπρής σε Ελληνες πολίτες», χωρίς να έχουν λάβει τη σχετική άδεια.
 • Ιδιωιτιοποιήσεις

  • Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΛΙΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Χωρίς στέγη πάνω από 1.000 τουριστικά σκάφη
   Δεν είμαστε εφοπλιστές, αλλά μικρομεσαίοι, τονίζει ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Ανευ Πληρώματος Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Ανευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ). Τα εκατοντάδες μέλη του υποστηρίζουν ότι η επικείμενη ιδιωτικοποίηση της μαρίνας Αλίμου θα επιφέρει καίριο πλήγμα στην επιβίωση του κλάδου.
 • Συγκοινωνίες-Μεταφορές

  • ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ - ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΑΜ Κ.ΛΠ. «Μεγάλος αδελφός» και στα βαγόνια του Μετρό
   Τέσσερις έγχρωμες κάμερες στην οροφή κάθε βαγονιού θα «συνοδεύουν» τις μετακινήσεις μας με το Μετρό, με πρόσχημα την ασφάλεια των επιβατών Το «μεγάλο αδελφό» ακόμη και στα βαγόνια του Μετρό σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας λειτουργίας της Αττικό Μετρό, με πρόσχημα την ασφάλεια των επιβατών και την αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών και κακόβουλων πράξεων, όπως φθορές και κλοπές σε βαγόνια.
 • Σχέδιο ''Αθηνά''

 • Σχολεία

  • ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ Από γενιά σε γενιά μάθημα στο ερείπιο
   Πλησιάζει το καλοκαίρι. Οι μαθητές του «Χαραλαμπόπουλου» θα πάρουν τα κουβαδάκια τους από την τάξη και θα βγουν στις παραλίες. Το χειμώνα μάζευαν με αυτά το νερό που έσταζε από το ταβάνι. Κράνος δεν έβαλαν ακόμη - κι αυτό είναι το μεγαλύτερο ρίσκο. Το κτήριο σαπίζει και τμήματά του υποχωρούν συχνά πάνω στα κεφάλια των μαθητών.
  • Φωνάζουν αλλά η συντήρηση... αναμένεται
   Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα διαλύεται πάνω στα κεφάλια των μαθητών. Οι υποσχέσεις για την ανακαίνισή του δίνονται κάθε καλοκαίρι. Γονείς και μαθητές ελπίζουν πως φέτος θα πραγματοποιηθούν «Πρόσφατα αποσπάστηκε τμήμα του εξωτερικού σοβά του 2ου ορόφου, και στην προσπάθεια να επισκευαστούν τα σαθρά τμήματα έπεσε όλος ο σοβάς και εμφανίστηκε η εσωτερική δόμηση με τούβλα και ο οπλισμός του σκυροδέρματος.
 • Χρυσή Αυγή

  • Στόλισαν τις λαμπάδες με σβάστικες στη «Διάπλαση των Παίδων»
   Γιατί τα κουνελάκια είναι σχήμα κατατεθέν της Λαμπρής; Γιατί βάφουμε κόκκινα τα αβγά; Γιατί το αρνάκι δεν είναι άσπρο και παχύ, αλλά σουβλιστό; Αυτά τα φλέγοντα ερωτήματα για την πασχαλινή κοσμογονία υπέβαλαν οι -αυτοαποκαλούμενοι- παιδαγωγοί της Χρυσής Αυγής στα τέκνα των ομοϊδεατών τους.