• Υγεία & Διατροφή

  • Κινητήρια δύναμη για την υγεία το γέλιο - Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου 2 Μαΐου Ενα... γέλιο την ημέρα το γιατρό κάνει πέρα!
   Ισχυρό αντίδοτο για το άγχος και τον πόνο, αλλά και μια γρήγορη και αξιόπιστη μέθοδος ανανέωσης και εξισορρόπησης του μυαλού και του σώματος. Μας κρατάει αισιόδοξους και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις, τις απογοητεύσεις και την απώλεια Τα παιδιά εκτιμάται ότι γελούν κατά μέσον όρο 400 με 500 λεπτά την ημέρα. Οι ενήλικοι γύρω στα 18. Αν συνυπολογίσουμε πως η λαϊκή σοφία θέλει «από μικρό και από τρελό να μαθαίνεις την αλήθεια», τότε η πραγματικότητα είναι ξεκάθαρη. Το γέλιο είναι ένα από τα κλειδιά για υγιή ζωή.
  • Ο κρυφός κίνδυνος των ανοσοανεπαρκειών!
   Μια λέξη που και μόνο στο άκουσμά της προκαλεί απορία. Οι πρωτοπαθείς ανοσοανεπάρκειες είναι σπάνιες και κληρονομικές παθήσεις που πλήττουν παγκοσμίως έξι εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά μόλις 60 χιλιάδες είναι διαγνωσμένοι!
  • Μήπως είστε ερωτευμένοι;
   Πώς να αναγνωρίσετε τα σημάδια του έρωτα! Ισως το κυριότερο σημάδι ότι ο έρωτας έχει εγκατασταθεί στη ζωή σου είναι όταν συνειδητοποιείς πως έχεις σταματήσει να ψάχνεις, όταν καταλαβαίνεις πως παρ' ότι μπορεί να υπάρχουν και αλλού «πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια», αυτή η «πορτοκαλιά» έχει ριζώσει για τα καλά στην καρδιά σου
  • Η κρίση παχαίνει!
   Ηέλλειψη χρημάτων προσθέτει κιλά. Σε αυτή την παράλογη διαπίστωση έχουν καταλήξει πολλές έρευνες, αλλά σύμφωνα με νεότερη μελέτη ιδιωτικού ινστιτούτου αδυνατίσματος στη Βρετανία, είναι η ανησυχία και το άγχος για τα οικονομικά μας και το κόστος της ζωής που μας οδηγούν να πέσουμε με τα μούτρα στο φαγητό. Τα 3/4 των Βρετανών «πνίγουν τον πόνο τους» σε ανθυγιεινά σνακ, αντί να ακολουθούν συμβουλές για υγιεινή διατροφή.
  • Τα όπλα της επιστήμης εναντίον της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης!
   Πόσοι από εμάς δεν έχουν νιώσει, κάποια στιγμή στη ζωή τους ή και συχνότερα, καούρα στο στομάχι και έντονες ερυγές, ακόμη και πόνο; Τα εν λόγω συμπτώματα το πιθανότερο είναι πως συνδέονται με την εμφάνιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, μιας πάθησης που ταλαιπωρεί αρκετά μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Εκτιμάται ότι το 10% με 20% του γενικού πληθυσμού επηρεάζεται.
  • Μετά το Πάσχα τι;
   Τα μυστικά της διατροφής για να μην «πληρώσουν» η ζυγαριά και η υγεία σας το γλέντι του Πάσχα Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η μαγειρίτσα και τα άλλα παραδοσιακά φαγητά της Ανάστασης βοηθούν το στομάχι και τον οργανισμό μας να περάσει από τη νηστεία στο ξεφάντωμα της Κυριακής του Πάσχα
  • Χρειάζεστε λίφτινγκ ...οσχέου;
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ που όταν μεγαλώνουν αρχίζουν να έχουν ενοχλήσεις στην ευαίσθητη περιοχή. Τους ενοχλούν τα στενά ρούχα και παραπονιούνται συχνά.
  • Μήπως η μαμά έχει ακράτεια ούρων και το κρύβει;
   ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ προχωρημένης ηλικίας που παρουσιάζουν ακράτεια ούρων για διάφορους λόγους και συνήθως ντρέπονται να το δηλώσουν. Η πάθηση είναι πολύ συχνή και πλέον αντιμετωπίζεται σε ικανοποιητικό βαθμό. Αρκεί τα παιδιά της πάσχουσας να πάρουν πρωτοβουλίες.
  • Πώς μια όμορφη γυναίκα μπορεί να κάνει τους άνδρες να ξεχάσουν τη δουλειά τους!
   ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ μπορεί να χάσουν οι άνδρες σε περίπτωση που εργάζονται στον ίδιο χώρο με μια όμορφη γυναίκα. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες που βρίσκονται στον ίδιο εργασιακό χώρο με μια γοητευτική γυναίκα, παραμελούν τα καθήκοντά τους, απασχολούνται για ώρα με το εντυπωσιακό θηλυκό και στο τέλος είναι και πιο αντιπαραγωγικοί.
  • Και ο άνδρας θέλει τον πλαστικό του!
   ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ότι το νυστέρι του πλαστικού είναι προνόμιο των γυναικών, καιρός είναι να αναθεωρήσετε την άποψή σας. Ολο και περισσότεροι άνδρες επιλέγουν να βελτιώσουν αισθητικά την εμφάνισή τους, παρ' ότι ακόμη στη χώρα μας υπάρχει μια συστολή και οι επισκέψεις στους πλαστικούς χειρουργούς γίνονται συνήθως τις βραδινές ώρες.