Έντυπη Έκδοση

Φωνάζουν αλλά η συντήρηση... αναμένεται

«Πρόσφατα αποσπάστηκε τμήμα του εξωτερικού σοβά του 2ου ορόφου, και στην προσπάθεια να επισκευαστούν τα σαθρά τμήματα έπεσε όλος ο σοβάς και εμφανίστηκε η εσωτερική δόμηση με τούβλα και ο οπλισμός του σκυροδέρματος.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα διαλύεται πάνω στα κεφάλια των μαθητών. Οι υποσχέσεις για την ανακαίνισή του δίνονται κάθε καλοκαίρι. Γονείς και μαθητές ελπίζουν πως φέτος θα πραγματοποιηθούν Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα διαλύεται πάνω στα κεφάλια των μαθητών. Οι υποσχέσεις για την ανακαίνισή του δίνονται κάθε καλοκαίρι. Γονείς και μαθητές ελπίζουν πως φέτος θα πραγματοποιηθούν Το κτήριο χρειάζεται άμεσα συντήρηση», λένε μέλη του Συλλόγου. Επιπλέον, οι ίδιοι προτείνουν να γίνει μεταφορά κάποιων μαθημάτων σε άλλο κτήριο, για να λυθεί άλλο ένα πρόβλημα, αυτό της έλλειψης χώρου. Η φωνή τους όμως δεν έχει εισακουστεί. Κι έτσι οι υπολογιστές βγήκαν στο διάδρομο του σχολείου. Εκεί πραγματοποιείται το μάθημα της Πληροφορικής...

«Οι χώροι έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τα κριτήρια μιας άλλης εποχής», τονίζει ο δήμαρχος. «Σαφώς και η ασφάλεια των μαθητών αποτελεί για εμάς το πρωταρχικό μας μέλημα και με βάση αυτό το κριτήριο προγραμματίζονται και υλοποιούνται οι εργασίες συντήρησης του σχολείου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι ένα κτήριο 90 ετών έχει αυξημένες απαιτήσεις συντήρησης».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Σχολεία
Κύριο θέμα
Από γενιά σε γενιά μάθημα στο ερείπιο
Σχετικά θέματα: Σχολεία
Από γενιά σε γενιά μάθημα στο ερείπιο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Ελλάδα της έντυπης έκδοσης
Αστυνομικό ρεπορτάζ,
Δεν πέτυχε τον Καμίνη, γρονθοκόπησε 12χρονη
Ιδιωιτιοποιήσεις
Χωρίς στέγη πάνω από 1.000 τουριστικά σκάφη
Συγκοινωνίες-Μεταφορές
«Μεγάλος αδελφός» και στα βαγόνια του Μετρό
Σχέδιο ''Αθηνά''
Εξώδικο κατά «Αθηνάς» από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Σχολεία
Από γενιά σε γενιά μάθημα στο ερείπιο
Φωνάζουν αλλά η συντήρηση... αναμένεται
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Εξω οι μισοί διευθυντές, μέσα όσοι έχουν τα προσόντα
Χρυσή Αυγή
Στόλισαν τις λαμπάδες με σβάστικες στη «Διάπλαση των Παίδων»