Έντυπη Έκδοση

«Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να μεταφέρει το... ντέρμπι με τον Δώνη στα δικαστήρια και επισήμως. «Επειτα από σειρά δημοσιευμάτων το τελευταίο 24ωρο στο σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου σχετικά με τις θέσεις του πρώην προπονητή της ομάδας, κ. Γιώργου Δώνη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σεβόμενη τις αρχές της, αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του ακολουθώντας τη δικαστική οδό», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, αναζητεί νέο προπονητή για μια χρονιά που θα είναι ιδιαιτέρως απαιτητική, με τον Ιβάν Σαββίδη να ψάχνει (από τώρα) για το ηχηρό όνομα. Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται οι έρευνες των στελεχών της ΠΑΕ, προεξάρχοντος του Γκερμάν Τσιστιακόφ, που φέρεται να έχει τις «κεραίες» του στραμμένες προς Ρωσία μεριά. Είναι γνωστό ότι στο ρωσικό πρωτάθλημα υπάρχουν αρκετοί καλοί και γνωστοί προπονητές, που, λόγω του μπάτζετ των ρωσικών ομάδων, δελεάστηκαν εδώ και λίγα χρόνια και εργάζονται εκεί, αδιαφορώντας για το πρεστίζ και εμπλουτίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να βρουν τον κατάλληλο μέχρι και το τέλος των πρώτων τριών αγώνων των πλέι οφ, ώστε ο «εκλεκτός» να έχει και εικόνα από το παρόν έμψυχο υλικό.

Χθες ο Λίαμ Λόρενς, τον οποίο φέρεται να θέλει η Σέλτικ, δήλωσε σε μέσα της πατρίδας του πως η κατάσταση στην Ελλάδα είναι... χαοτική! «Οι οπαδοί θέλουν άμεση επιτυχία εδώ στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καθόλου υπομονή ύστερα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί μας τρελάθηκαν όταν χάσαμε στο Κύπελλο από τον Αστέρα και αποκλειστήκαμε από τον τελικό της διοργάνωσης. Και εδώ οι οπαδοί παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Την ίδια ώρα, η κατάσταση ατην Ελλάδα είναι χαώδης. Οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον προπονητή, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε δεύτερος. Ηθελαν να τον τιμωρήσουν επειδή αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Παράγοντας της ομάδας ισχυρίστηκε πως η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της που έχασε στο Κύπελλο και ζήτησε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ συγχώρεση», είπε μεταξύ άλλων στην ιρλανδική ιστοσελίδα Herald.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ
Σχετικά θέματα: Ποδόσφαιρο
Πρώτα η αδειοδότηση
Περιμένει απαντήσεις
Εκλογές και μετά Γιαννιώτας
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Champions League
Φεστιβάλ... μπίρας
Αθλητικές εγκαταστάσεις
«Εχει χωροθετηθεί να γίνει γήπεδο»
ΟΠΑΠ
«Να μείνει ανοιχτή η κάνουλα»
Ποδόσφαιρο
«Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Πρώτα η αδειοδότηση
Περιμένει απαντήσεις
Εκλογές και μετά Γιαννιώτας