Έντυπη Έκδοση

Πρώτα η αδειοδότηση

Ο Γιάννης Γιαννιώτας και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης είναι οι δύο βασικές επιλογές του Παναθηναϊκού από την ελληνική αγορά, από την οποία αναμένεται να κλείσει και τον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Αυτό όμως που «καίει» τους «πράσινους» είναι η αδειοδότηση για την επόμενη περίοδο. Βάσει του φακέλου που έχει καταθέσει η ΠΑΕ στην ΕΠΟ, ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει άδεια και θα του επιβληθεί περιορισμός στον αριθμό των μετεγγραφών.

Αυτό που λέγεται από τη διοίκηση Αλαφούζου είναι ότι θα κατατεθεί στην ΕΠΟ εγγυητική επιστολή που θα καλύπτει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, κι αν αυτό συμβεί, τότε θα εξασφαλίσει την περιβόητη άδεια. Στην ομοσπονδία, πάντως, υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται να δεχτούν κανένα «τρικ» από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πέρυσι πήρε την άδεια επειδή ήταν σε εξέλιξη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ύψους 15 εκατ. ευρώ. Τελικά, η συγκεκριμένη ΑΜΚ δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά τουλάχιστον οι «πράσινοι» πήραν την άδεια με τις πλάτες της τότε διοίκησης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει ότι την επόμενη χρονιά η ομάδα θα χρησιμοποιήσει για έδρα της τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Μάλιστα, την προσεχή Τρίτη, ένα 48ωρο πριν από το μπαράζ με την Ξάνθη, η προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική έδρα του συλλόγου.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
Σχετικά θέματα: Ποδόσφαιρο
«Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Περιμένει απαντήσεις
Εκλογές και μετά Γιαννιώτας
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Champions League
Φεστιβάλ... μπίρας
Αθλητικές εγκαταστάσεις
«Εχει χωροθετηθεί να γίνει γήπεδο»
ΟΠΑΠ
«Να μείνει ανοιχτή η κάνουλα»
Ποδόσφαιρο
«Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Πρώτα η αδειοδότηση
Περιμένει απαντήσεις
Εκλογές και μετά Γιαννιώτας