Έντυπη Έκδοση

Ντόρα: Συμφωνώ σε πολλά με τον Παπακωνσταντίνου, αλλά «είναι απελπισμένος»

«Σκληρή» με τον Σαμαρά, «μαλακή» με το ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία βρίσκεται στη φάση αναζήτησης του ονόματος και των στελεχών του κόμματος που θα κάνει. «Θα έλεγα στον κ. Παπακωνσταντίνου ότι συμφωνώ σε πολλά» είπε στην «Κοινωνία ώρα Μέγκα».

«Η Ν.Δ. έγινε ένα μονοτασικό κόμμα» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη και συμπλήρωσε ότι η ίδια δεν πρόκειται να απορρίψει βουλευτές άλλων κομμάτων που θα θελήσουν να ενταχθούν στο δικό της «Η Ν.Δ. έγινε ένα μονοτασικό κόμμα» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη και συμπλήρωσε ότι η ίδια δεν πρόκειται να απορρίψει βουλευτές άλλων κομμάτων που θα θελήσουν να ενταχθούν στο δικό της «Εννέα μήνες ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι απελπισμένος. Κατά τη γνώμη μου ο Σαμαράς κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Αν εγώ πω ότι στραβά αρμενίζουν, το κάνω με δημιουργική αντιπολίτευση».

Για τον πρόεδρο της Ν.Δ. είπε ότι δεν έχει βεντέτα μαζί του αλλά αποδόμησε όλη τη στρατηγική του. «Πού κατέληξε η Ν.Δ σήμερα;» είπε. «Εγινε ένα μονοτασικό στενό κόμμα. Διορίζονται οι αντιπρόεδροι. Κατεβαίνει ένας υποψήφιος για τη γραμματεία του κόμματος. Αυτό σημαίνει ότι το κόμμα περιχαρακώνεται».

Για το δικό της κόμμα είπε ότι δεν θα αρνηθεί βουλευτές άλλων κομμάτων που θα θελήσουν να ενταχθούν. «Δεν υπάρχει κανένα κόμμα με ταμπέλα απ' ξω που να λέει δεν προσέρχεστε, εκτός αν υπάρχουν θέματα ηθικής τάξης» είπε. Δεν την ενδιαφέρει «η λογική του αποκόμματος».

Τέλος, δήλωσε ότι ψήφισε κατά της παραπομπής των πρώην υπουργών της Ν.Δ. για το Βατοπέδιο. «Θεωρώ ότι είναι ένα θέατρο σκιών και ένας φαρισαϊσμός» είπε. «Πιστεύω ότι το Βατοπέδιο είναι σκάνδαλο. Η ανταλλαγή των γαιών είναι μια πολιτική απόφαση. Οι υπουργοί θα μείνουν με το στίγμα, που δεν θα καθαρίσει ποτέ. Η υπόθεση δεν θα διερευνηθεί».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Δημοκρατική Συμμαχία
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Κυβέρνηση
Σαν τις 7 πληγές του Φαραώ
Υπουργείο Εθν. Άμυνας
Βενιζέλος: Στον εισαγγελέα τα έγγραφα για μίζες στα Ναυπηγεία
Υπόθεση Siemens
Δ. Παπούλιας: Θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου
Ντόρα Μπακογιάννη
Ντόρα: Συμφωνώ σε πολλά με τον Παπακωνσταντίνου, αλλά «είναι απελπισμένος»
Νέα Δημοκρατία
Σε εκλογική ετοιμότητα η Ν.Δ.
ΛΑΟΣ
Αντι-ΚΚΕ παραλήρημα από βουλευτές του ΛΑΟΣ με αφορμή την απεργία ναυτεργατών
Αριστερά
Το αδιέξοδο, αριστερά της κρίσης
Μοσχονάς: Προτάσεις για το άμεσο μέλλον
Βερναρδάκης: Πρέπει να διατυπώσει πρόγραμμα
ΕΣΠΑ
Σε 6 μήνες, απορρόφηση όση την περασμένη 3ετία
ΣΥΝ
ΣΥΝ προς ΠΑΣΟΚ: «Μην το ψηφίσετε»
Κυπριακό
Στα μαχαίρια Χριστόφιας - Ντάουνερ