Έντυπη Έκδοση

Μικρές ειδήσεις

» Η ιταλική εταιρεία ελαστικών Pirelli θα εφοδιάζει όλες τις ομάδες της F1 από το 2011 ώς το 2013 με έξι τύπους ελαστικών.

Τέσσερα για στεγνό, ένα για βροχή και ένα ενδιάμεσο ελαστικό. Η Pirelli, η οποία φέτος είναι αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών του πρωταθλήματος GP3, θα εφοδιάζει και το GP2 από το 2011. Πλέον είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών των δημοφιλέστερων πρωταθλημάτων μονοθεσίων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η εταιρεία έχει ήδη παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, στην κατηγορία Rolex Sports Car στη Β. Αμερική, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross και σε αρκετά ακόμα εθνικά πρωταθλήματα για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Η FIA επέλεξε την Pirelli ως αποκλειστικό προμηθευτή τους, με βάση τις προτάσεις της εταιρείας για εγγύηση τεχνικής και λειτουργικής αρτιότητας. Η νέα συμφωνία με τη F1 αποτελεί το επιστέγασμα της μακροχρόνιας εμπλοκής της Pirelli στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό, που χρονολογείται από το 1907 όταν η φίρμα κέρδισε στον επικό αγώνα δρόμου Παρίσι - Πεκίνο. Η τελευταία νίκη που κέρδισε η Pirelli σε Grand Prix ήταν στο καναδικό GP το 1991, όπου ο Nelson Piquet οδηγούσε για την Benetton.

» Προσαρμογή και στην τιμή των περιοδικών. Η ΙΜΑΚΟ ανακοίνωσε ότι η τιμή πώλησης του περιοδικού αυτοκινήτου TopGear μειώθηκε στα 3,5 ευρώ από 5 ευρώ. Η νέα τιμή ισχύει από το τεύχος Ιουλίου (Νο 50) που βρίσκεται στα περίπτερα. Η θεματολογία όμως παραμένει πλούσια: Μεγάλη δοκιμή 11 καυτών GTI. Αναλυτική δοκιμή για τις τρεις νέες «βεντέτες» της ελληνικής αγοράς,την BMW Χ1 sDrive 18i,το Audi Α3 1.2 Cabriolet και τη Giulietta 1.4. Συγκριτική δοκιμή των Audi S4 και BMW 335i. Αποκλειστική παρουσίαση της Bugatti Calibier. Διευθυντής του περιοδικού TopGear είναι ο έμπειρος συνάδελφος Γιάννης Σκουφής.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Alfa Romeo
Το καλύτερο δώρο
Seat
Μειωμένες τιμές
Άλλες ειδήσεις
Μικρές ειδήσεις