Έντυπη Έκδοση

Επιμένει σε επαναπροσλήψεις ο Λαφαζάνης

* «Επιστροφή σε προδημοκρατικές εποχές» χαρακτήρισε τα κριτήρια της «αρνητικής» μοριοδότησης για τους δημοσίους υπαλλήλους ο Αλ. Μητρόπουλος, υπεύθυνος του τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεπερνώντας το «λαγούς με πετραχήλια» του Δ. Παπαδημούλη, ο Π. Λαφαζάνης υπόσχεται και πάλι επαναπροσλήψεις εργαζομένων που θα απολύσει η κυβέρνηση Ξεπερνώντας το «λαγούς με πετραχήλια» του Δ. Παπαδημούλη, ο Π. Λαφαζάνης υπόσχεται και πάλι επαναπροσλήψεις εργαζομένων που θα απολύσει η κυβέρνηση Την επαναπρόσληψη των εργαζομένων, που θα απολύσει η κυβέρνηση, υπόσχεται ο Π. Λαφαζάνης, λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του Δ. Παπαδημούλη, που είχε προσπαθήσει να περιορίσει την καλλιέργεια προσδοκιών μιλώντας για «λαγούς με πετραχήλια».

Η ηχηρή παρέμβαση έρχεται μέσω της «Αριστερής Πλατφόρμας» και εκφράζεται διά του Π. Λαφαζάνη, ο οποίος δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «σε κάθε περίπτωση, ως κυβέρνηση της Αριστεράς, θα αποκαταστήσει την αδικία και θα επαναπροσλάβει όσους ανάλγητα η κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ πετάει στο δρόμο». Αφορμή, οι διαθεσιμότητες των εργαζομένων στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, τις οποίες ο κ. Λαφαζάνης χαρακτηρίζει αυθαίρετες, παράνομες και πραξικοπηματικές.

Η παρέμβαση του Π. Λαφαζάνη έρχεται τέσσερις ημέρες μετά τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Μην περιμένετε λαγούς με πετραχήλια» είχε δηλώσει ο Δ. Παπαδημούλης, όταν ρωτήθηκε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει όσους απολύσει η κυβέρνηση από το Δημόσιο. Ο ίδιος είχε πει ότι οι πολίτες δεν θα πρέπει να περιμένουν μια «εύκολη υποσχεσιολογία», σημειώνοντας ότι «είμαστε αριστεροί, όχι δημαγωγοί και τσαρλατάνοι». Αυτή τη θέση, άλλωστε, είχε εκφράσει και ο Αλ. Τσίπρας σε συγκέντρωση στη Δραπετσώνα. Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει παρομοιάσει τις απολύσεις στο Δημόσιο με ένα δάσος που καίγεται, για να συμπληρώσει ότι εάν δεν σβηστεί έγκαιρα η πυρκαγιά, τότε το δάσος θα πάρει πολλά χρόνια για να αποκατασταθεί. Εξ ου και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα βρεθεί στους δρόμους, πλάι στους εργαζομένους. Π. ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Μετακινήσεις/Μεταθέσεις/Διαθεσιμότητα/Απολύσεις
ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσιεύματα/Αρθρα/Σχολιασμοί/Παρεμβάσεις
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Οι πίνακες προσόντων Βαθμολογία - αξιολόγηση
Πλειστηριασμοί
Σχέδιο για υπογραφές κατά πλειστηριασμών
«Ενα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι», που θα μας πλακώσει
Συναντήσεις
Κοιτάσματα, ΑΟΖ και κάποια «δήλωση στήριξης»
Συνεντεύξεις/ΣΥΡΙΖΑ
«Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν τα μεγάλα»
Δικαστικό ρεπορτάζ
Αρετή: «Δεν θα γίνω εγώ κατήγορος του πατέρα μου»
ΣΥΡΙΖΑ
Επιμένει σε επαναπροσλήψεις ο Λαφαζάνης
ΔΝΤ
Διευκρινίσεις Βραζιλιάνων σε Λαγκάρντ
Κύπρος
Πέντε χρόνια φυλακή για τον πρώην υπουργό Αμυνας της Κύπρου
FBbank
Ελεύθερος, επέστρεψε στη φυλακή ο Ρέστης
Ελευθεροτυπία
Παράταση προθεσμίας πρόσκλησης ...
Άλλες ειδήσεις
Το πρωτοσέλιδο 03 Αυγούστου