Έντυπη Έκδοση

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ELDORADO - ΠΑΟΚ

Χρυσή υποχώρηση

Οι αντιδράσεις μεγάλης μερίδας φίλων του ΠΑΟΚ ανέστειλαν τις συζητήσεις με την Eldorado Gold «Ελληνικός Χρυσός», τις οποίες είχε επιβεβαιώσει η ίδια η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

«Δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτή τη διαφήμιση στη φανέλα μας, όσα κι αν είναι τα χρήματα που δίνουν» «Δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτή τη διαφήμιση στη φανέλα μας, όσα κι αν είναι τα χρήματα που δίνουν» Η «Ε» είχε γράψει προ ημερών για το μεγάλο κύμα αντιδράσεων που είχε ξεσηκώσει η πληροφορία για τις διαπραγματεύσεις στελεχών του ΠΑΟΚ με την εκ Καναδά προερχόμενη εταιρεία εξόρυξης χρυσού. Αυτές γιγαντώθηκαν τις επόμενες ημέρες, με κορύφωση μια μακροσκελή επιστολή κατοίκων της Χαλκιδικής, φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο της Θεσσαλονίκης, η οποία και προκάλεσε τη χθεσινή λακωνική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει τους φίλους της ότι οι αρχικές επαφές για χορηγικά προγράμματα με την εταιρεία "Hellas Gold" δεν κατέληξαν σε συνεργασία».

Μια ανακοίνωση που αφήνει ερωτήματα, καθώς αναφέρει πως «οι αρχικές επαφές δεν κατέληξαν σε συνεργασία», αφήνοντας προφανώς ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες. Ο ΠΑΟΚ αναζητεί χορηγό για τη φανέλα του με σκοπό να τονώσει το ταμείο του και, σύμφωνα με πληροφορίες, η «Ελληνικός Χρυσός» έδινε 2,5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που η ΟΠΑΠ Α.Ε. φέρεται να προσφέρει λίγο πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ.

Αλλες πηγές της «Ε» αναφέρουν ότι η προσπάθεια της εταιρείας, η οποία αντιμετωπίζει από την πρώτη μέρα ενασχόλησής της στα μεταλλεία των Σκουριών στη Χαλκιδική μεγάλες αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής, θα συνεχιστεί με άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας για να διαφημιστεί στη φανέλα τους. Αλλωστε, το διαφημιστικό της πρόγραμμα έχει ενταθεί εδώ και δύο μήνες, και μηνύματά της για το πόσο καλή και συμφέρουσα είναι για την περιοχή η επένδυση έχουν κατακλύσει τα τοπικά ΜΜΕ, ιδίως της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Στην επιστολή τους οι φίλοι του ΠΑΟΚ αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως:

«...Μία τέτοια κίνηση θα διχάσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και δεν το θέλουμε τώρα που πάμε να χτίσουμε κάτι καλό για το αύριο όλων μας. Δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτή τη διαφήμιση στη φανέλα μας, όσα κι αν είναι τα χρήματα που δίνουν. Αυτά που θα χάσει ο ΠΑΟΚ από τις αντιδράσεις των φιλάθλων του πιστεύουμε πως θα είναι περισσότερα.

Τι θα πούμε σε αυτούς τους ΠΑΟΚτσήδες που βρίσκονται στη φυλακή; Αναρωτιέται κανείς πώς θα δουν αυτή τη διαφήμιση στη φανέλα του ΠΑΟΚ; Κύριοι, σταματήστε αυτή την κίνηση πριν να είναι πολύ αργά. Κάποιος πρέπει να πει στον Ιβάν Σαββίδη ότι αυτό που πάει να κάνει θα είναι έγκλημα χωρίς γυρισμό.

Σε μια ενδεχόμενη τέτοια κίνηση εμείς σταματάμε τα ταξίδια τόσων ετών στην Τούμπα. Δεν μπορούμε να βλέπουμε τον καταστροφέα της Χαλκιδικής στην αγαπημένη μας φανέλα...».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Ποδόσφαιρο / Υπηρεσίες υγείας
Παίζουν με τις ζωές παικτών
Καλλιθέα
Σταμάτησε η καρδιά του Νίκου Σαλευρή
Ποδόσφαιρο
Σαβιόλα και 6 καινούργιοι κατά Λίβερπουλ
Οι πράσινοι πήραν τον Σίλντενφελντ
ΠΑΟΚ
Χρυσή υποχώρηση
Ευρωμπάσκετ
Θα λάμψουν διά της απουσίας τους
Άλλες ειδήσεις
Ο Σάλαχ έγραψε τη Μακάμπι στα παλιά του τα παπούτσια