Έντυπη Έκδοση

Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εντείνονται οι επαφές Νοτιά - επενδυτών

Στις αρχές της άλλης εβδομάδας αναμένεται ο ερχομός του Νίκου Νοτιά στην Αθήνα που πιθανότατα θα σηματοδοτήσει και τις εξελίξεις στο διοικητικό τοπίο της ΑΕΚ.

Μόλις έρθει ο Νοτιάς στην Αθήνα, θα ξεδιαλύνει το θέμα με τους πιθανούς επενδυτές Μόλις έρθει ο Νοτιάς στην Αθήνα, θα ξεδιαλύνει το θέμα με τους πιθανούς επενδυτές Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συνομιλεί εδώ και καιρό με επενδυτικό όμιλο, που έχει ελέγξει τα οικονομικά στοιχεία της ΑΕΚ και εξετάζει την είσοδό του στη μετοχική σύνθεση.

Εξωδιοικητικοί παράγοντες της ΑΕΚ που έκαναν το «προξενιό» διέψευδαν χθες την πληροφορία ότι πρόκειται για ελβετικό επενδυτικό όμιλο με έδρα το Λουγκάνο. «Αν υπάρχει ελβετικός όμιλος που έχει ενδιαφερθεί, δεν είναι αυτός που εμείς γνωρίζουμε και έχουμε φέρει σε επαφή με τον κ. Νοτιά. Με τον κ. Νοτιά συνομιλεί ένα γκρουπ επενδυτών που δεν έχει σχέση με Ελβετία, ούτε διακινεί ρωσικά κεφάλαια», ειπώθηκε χθες προς την «Ε». Σε ερώτηση αν πρόκειται για Ελληνες επιχειρηματίες, η απάντηση ήταν: «Και Ελληνες!».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο ιδιοκτησιακό κομμάτι κάνει «παιχνίδι» και ο Σταύρος Αδαμίδης. Διέρρευσε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδότη που θα επενδύσει στην ΑΕΚ, ενώ παράλληλα κάνει επαφές και με τράπεζες για να εξασφαλίσει δάνειο για την ΠΑΕ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Αδαμίδης φέρεται να έχει διαμηνύσει στον κ. Νοτιά ότι δεν θα αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ αν προηγουμένως δεν εξοφληθούν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο. Επιπροσθέτως, σημειώνει ότι έχει τη στήριξη του κ. Παππά και της original, ενώ σε συνεργασία με τον κ. Κασνακίδη «τρέχει» το εγχείρημα με τους supporters. Γ. Ξεν.

Ασφαλιστικά

Τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, καθώς και τη συντηρητική κατάσχεση αυτής ζητεί η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να διασφαλίσει την καταβολή αυτών που, σύμφωνα με δικαστικές αποφάσεις, της οφείλονται από τον πρώην μεγαλοπαράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε χθες το πρωί σχετική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των Σταύρου και Μαρίας - Χριστίνας Ψωμιάδη. Η συζήτηση επί της αίτησης έχει προσδιοριστεί για τη Δευτέρα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθήνας.

Μεταξύ δε των περιουσιακών στοιχείων για τα οποία ζητείται η δέσμευση είναι και οι μετοχές της ΠΑΕ Καβάλας, πριν από την έγκριση της μεταβίβασής τους στον ερασιτέχνη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Κιντής
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Εθνική
Πτήση Euro μέσω Τελ Αβίβ
ΑΕΚ
Εντείνονται οι επαφές Νοτιά - επενδυτών
Παναθηναϊκός
Ζητείται... ρευστό
Ολυμπιακός
Παζάρια για Ριέρα
Στημένα
Παρέλαβε τα έγγραφα ο Κύπριος εισαγγελέας
Σούπερ Λίγκα
Πανόπουλος: Εκτέθηκε η Σούπερ Λίγκα
Ηρακλής
Υπόθεση πλαστογραφίας στον Ηρακλή
Μπάσκετ
«Εδώ ήρθαμε για μπάσκετ»
«Πιστεύω σε μένα...»
Αναθάρρησαν και βλέπουν νίκη οι Σκοπιανοί
Στίβος
Δεν έγινε το «καρέ»
Οι χθεσινοί τελικοί
Διεθνή
Οι σπάταλοι και οι «σφιγμένοι»
Άλλες ειδήσεις
Ζαγοράκης: Δουλειά ακόμη για τη Νέα Μεσημβρία