Έντυπη Έκδοση

Πανόπουλος: Εκτέθηκε η Σούπερ Λίγκα

«Η ΣΟΥΠΕΡ Λίγκα εξετέθη με την τακτική που ακολούθησε αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ με τον τρόπο που εξελέγη στην προεδρία ο Απ. Παπουτσάκης έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσει την εικόνα της». Αυτά και άλλα πολλά παραδέχτηκε ο Χρήστος Πανόπουλος μιλώντας στον «Sentra FM».

«Εμείς απείχαμε από τη διαδικασία ψηφοφορίας, όχι πρωτίστως επειδή πήραν μέρος η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά γιατί από την πρώτη στιγμή είχαμε ξεκαθαρίσει πως δεν θα λάβουμε μέρος. Δεν υποστηρίξαμε την εκλογή Παπουτσάκη, με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό του, γιατί θεωρούμε πως τη συγκεκριμένη στιγμή πιθανότατα ήταν καλύτερο αντί για ψηφοφορία να διεξάγεται κλήρωση και ο πρόεδρος να εκλέγεται με το σύστημα "ρολόι". Παρ' ότι εκ των υστέρων θεωρούμε πως ήταν σωστό να μην ψηφίσουν ομάδες που πρόκειται να υποβιβαστούν», ανέλυσε το σκεπτικό της προχθεσινής του ενέργειας ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, προσθέτοντας: «Η Σούπερ Λίγκα έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο κ. Παπουτσάκης θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο των ημερών, αν δεν δεχόταν να είναι πρόεδρος, με 15 ψήφους εκ των οποίων δύο είναι αμφισβητούμενες».

Για το ζήτημα που τέθηκε όσον αφορά την εγκυρότητα του πρωταθλήματος, σχολίασε: «Ερχονται, φεύγουν, επιστρέφουν και ξαναφεύγουν ομάδες. Δεν ξέρω αν κάποια ομάδα εκμεταλλευτεί αργότερα το γεγονός ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα και δεν γνωρίζουμε τους 16 εταίρους. Είναι ένα ζήτημα και ίσως και νομικά να μπει θέμα νομιμότητας και να έχει μάλιστα αναδρομική ισχύ. Δεν ξέρω αν είμαστε καλυμμένοι».

Σε τουλάχιστον δύο σημεία της συνέντευξής του, ο Χρ. Πανόπουλος «φωτογράφισε» τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρώτα με το σχόλιό του για τα όσα προηγήθηκαν της πρεμιέρας: «Η Σούπερ Λίγκα κατηγορείται γιατί ξεκίνησε το πρωτάθλημα, άσχετα αν η Ξάνθη διαφωνούσε. Η Nova πήρε θέση και ενημέρωσε πως κανείς δεν είχε ενημερώσει για το ενδεχόμενο αναβολής και δεν συζητήθηκε θέμα συμβατικών υποχρεώσεων. Η Σούπερ Λίγκα εξετέθη».

Εν συνεχεία με αφορμή ερώτηση για το «αύριο» του ποδοσφαίρου, δήλωσε: «Εάν παρθούν οι δικαστικές αποφάσεις και αν εφαρμοστούν οι νόμοι, ναι, θα υπάρχει αχτίδα φωτός για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όλοι εμείς θα γίνουμε σοφότεροι, λιγότεροι πονηροί και πολύ πιο αυτάρκεις. Τότε θα κοιτάμε να ήμαστε με τα πόδια στο έδαφος, προσγειωμένοι και θα πάψουμε να έχουμε την έπαρση που σε πολλούς μάς έχει κάνει κακό και μας έχει κάνει αντιπαθείς στον κόσμο».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Σούπερ Λίγκα
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Εθνική
Πτήση Euro μέσω Τελ Αβίβ
ΑΕΚ
Εντείνονται οι επαφές Νοτιά - επενδυτών
Παναθηναϊκός
Ζητείται... ρευστό
Ολυμπιακός
Παζάρια για Ριέρα
Στημένα
Παρέλαβε τα έγγραφα ο Κύπριος εισαγγελέας
Σούπερ Λίγκα
Πανόπουλος: Εκτέθηκε η Σούπερ Λίγκα
Ηρακλής
Υπόθεση πλαστογραφίας στον Ηρακλή
Μπάσκετ
«Εδώ ήρθαμε για μπάσκετ»
«Πιστεύω σε μένα...»
Αναθάρρησαν και βλέπουν νίκη οι Σκοπιανοί
Στίβος
Δεν έγινε το «καρέ»
Οι χθεσινοί τελικοί
Διεθνή
Οι σπάταλοι και οι «σφιγμένοι»
Άλλες ειδήσεις
Ζαγοράκης: Δουλειά ακόμη για τη Νέα Μεσημβρία