Έντυπη Έκδοση

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ «ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ»

«Κλείνουμε την πόρτα στο παρελθόν»

Με αναφορές στην Αχαΐα και κυρίως στο Καλέντζι, την πατρώα γη των Παπανδρέου, ξεκίνησε την ομιλία του χθες βράδυ στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, κλείνοντας την αυλαία της προεκλογικής περιόδου.

Στη μεγάλη συγκέντρωση απηύθυνε προσκλητήριο συστράτευσης σε όλους, δεσμευόμενος ότι θα είναι στο πλευρό τους από την προσεχή Δευτέρα. «Τώρα είναι η ώρα της πιο κρίσιμης απόφασης. Τώρα αποφασίζουμε αν θα μείνουμε αιχμάλωτοι στο παρελθόν ή θα προχωρήσουμε στο μέλλον. Απόψε είναι η ώρα της Πάτρας. Απόψε μιλάει η Αχαΐα. Την Κυριακή που έρχεται κερδίζουμε το μέλλον μας. Την Κυριακή ανατέλλει ο ήλιος της ελπίδας.Για όλους τους Ελληνες» είπε.

Ο κ. Παπανδρέου άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική της στα ζητήματα της υγείας και της ανεργίας υπογραμμίζοντας: «Στις 4 Οκτωβρίου αποφασίζουμε: Μένουμε αιχμάλωτοι στο παρελθόν μας ή το αφήνουμε πίσω και ανοίγουμε την πόρτα στο μέλλον; Συνεχίζουμε να λεηλατούμε ό,τι μας έχει απομείνει ή αξιοποιούμε όσα θετικά έχουμε, για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο; Στις 4 του Οκτώβρη αποφασίζουμε σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε. Και είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή κλείνουμε μια και καλή την πόρτα στο παρελθόν. Σε δύο μέρες ανοίγουμε την πόρτα στο μέλλον».

Καταλήγοντας ο κ. Παπανδρέου ανέφερε: «Τίποτα μα τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σ' αυτή τη χώρα, αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο που ασκείται η διοίκηση. Αν δεν δημιουργήσουμε μηχανισμούς ελέγχου, τα χρήματά μας θα πηγαίνουν σε σπατάλες».

Καταλήγοντας ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε σε θέματα της Αχαΐας και της δυτικής Ελλάδας. *

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣΟΚ
Εκλογές
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Τι ξημερώνει σε αρχηγούς-κόμματα
Τα στοιχήματα της επόμενης μέρας
ΚΚΕ: στόχος, να περάσει το 8,15% του 2007
ΣΥΡΙΖΑ: κρίνονται πρόσωπα, ισορροπίες, συσχετισμοί
ΠΑΣΟΚ: Τρεις γενιές στα υπουργεία
Ν.Δ.: Η έκταση της ήττας κρίνει την παραμονή Καραμανλή στην ηγεσία
ΠΑΣΟΚ
«Κλείνουμε την πόρτα στο παρελθόν»
Συνέντευξη Φίλιππος Πετσάλνικος
«Σκληρή δουλειά για να φέρουμε αισιοδοξία»
Νέα Δημοκρατία
Ψήφο υπομονής ζήτησε ο Καραμανλής
Βόμβα με... υπογραφή στο χώρο της συγκέντρωσης
Συνέντευξη Περικλής Κοροβέσης
«Θέση κλητήρα, η εμπειρία συγκυβέρνησης»