Έντυπη Έκδοση

Βερναδάκης: Με διαγωνισμό από τον Απρίλιο, η σύμβαση

Εξώδικο στην «Ε» απέστειλε χθες το μεσημέρι ο πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ Γιώργος Βερναδάκης μετά το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Υπέγραψε σύμβαση-μαμούθ πριν πολιτευτεί».

Ο κ. Βερναδάκης επισημαίνει πως το διαφημιστικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αξίας 2,059 εκατ. ευρώ υλοποιήθηκε με διεθνή διαγωνισμό, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου στις 14.4.2009, που κατακυρώθηκε στις 21.7.2009 στον ανάδοχο. Η σχετική σύμβαση, αφού εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο στις 24.8.2009, υπέγραφη μετά το πέρας του 15μέρου για υποβολή ενστάσεων στις 10.9.2009, οπότε και ορίστηκε επιτροπή παρακολούθησης και παραλαβής του έργου, με συμβατική υποχρέωση ολοκλήρωσης του προγράμματος δημοσιότητας στα Μέσα Ενημέρωσης 30.11.2009. Ο κ. Βερναδάκης υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ουδεμία «συνάφεια» και «σύνδεση» της προγραμματισμένης από καιρό διαφημιστικής καμπάνιας με την υποψηφιότητά του στη Β' Αθήνας. Παραθέτει δε αναλυτικά στοιχεία και για τις περιφέρειες όπου τοποθετήθηκαν οι 7.000 άνεργοι μέσω των θέσεων μαθητείας του ΟΑΕΔ.

**Απάντηση Χρ. Μέγα: Η σύμβαση πάντως υπεγράφη την ημέρα παραίτησής του προκειμένου να πολιτευτεί με τη Ν.Δ. στη Β' Αθήνας. Οσον αφορά το έτερο ζήτημα των stage είναι ότι ο κ. Βερναδάκης υπέγραψε απαγορευμένες -κατά την προεκλογική περίοδο- προσλήψεις.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Απασχόληση και ανεργία
Άλλα θέματα στην κατηγορία Οικονομία της έντυπης έκδοσης
Δημόσιο έλλειμμα
Νέα κυβέρνηση, σε αναζήτηση εσόδων 12 δισ. ευρώ
«Δονήσεις» από 5 εστίες
Κοινοτική επιτήρηση
Πέντε ραντεβού για το έλλειμμα
Συνέντευξη Γιάννης Στουρνάρας
Στην πρέσα των Βρυξελλών
Επιχειρήσεις
Χωρίς -ουσιαστικά- κέρδη 290 από 465 μακεδονικές επιχειρήσεις
ΟΑΕΔ
Βερναδάκης: Με διαγωνισμό από τον Απρίλιο, η σύμβαση
Δημόσιο χρέος
53 δισ. ευρώ δανείστηκαν κρυφά την τελευταία 3ετία