Έντυπη Έκδοση

Εκδηλώσεις

* Ο Κύκλος Ποιητών και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δ. Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) παρουσιάζουν τον ποιητή, δοκιμιογράφο και μεταφραστή Κ. Χαραλαμπίδη.

Τον ποιητή θα παρουσιάσει και θα συνομιλήσει μαζί του η κριτικός λογοτεχνίας, δοκιμιογράφος και δρ φιλολογίας Ανθ. Δανιήλ. Ποιήματά του θα διαβάσει ο ποιητής και θα συζητήσει με το κοινό. Συντονίζει ο Γ. Μπλάνας. Θα προβληθεί, επίσης, το ημίωρο ντοκιμαντέρ «Αμμόχωστος Βασιλεύουσα» σε σκηνοθεσία Γ. Ιωάννου.

* Ο Πολυχώρος κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού Ανοιχτή Πόλη και το εργαστήριο καλλιτεχνικής και πολιτισμικής παιδείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με την ευκαιρία της έκδοσης του συλλογικού τόμου «Προς τη νέα Ανθρωπολογία» (εκδ. Αρμός), σε επιστημονική επιμέλεια του Β. Φιοραβάντε, οργανώνουν στις 7.30 μ.μ. στρογγυλό τραπέζι με θέμα: Η σύγχρονη κρίση και το ανθρωπιστικό πρόταγμα. Θα μιλήσουν οι: Β. Φιοραβάντες, Δ. Λεβεντάκος, Γ. Σκλαβούνος, Φ. Νικολόπουλος, Στ. Μπαμπάς. Την εκδήλωση συντονίζει ο Φ. Νικολόπουλος. Στο Μέγαρο Ερμής (Πανεπιστημίου 56, Εμμ. Μπενάκη 9 και Γαμβέτα 1, τηλ. 210-3802055).

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Στη στήλη
Οδηγός για εκδηλώσεις
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Θέατρο
Μάθημα αντιρατσιστικής ανθρωπιάς
Κριτική θεάτρου
Νεανικές απόπειρες σε ολισθηρό ρεαλισμό
Κινηματογράφος
«Μου θυμίζει τη γιαγιά μου»
Μουσεία
Ενας Αλέξανδρος στην Πομπηία
Ενας Ελληνας στις υπηρεσίες των Αιγυπτίων
Ψηφιακά Μέσα
Πιο ξεκούραστη η ανάγνωση των e-books, για ηλικιωμένους
Βιβλίο
Ο Ναμπόκοφ ξανά στα βιβλιοπωλεία
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Ο Δήμος Παλλήνης εκπέμπει SOS
Άλλες ειδήσεις
Ο κίτρινος κλόουν και η πολική χιονοθύελλα