Έντυπη Έκδοση

ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ

«Βαριά η κληρονομιά του Ρεχάγκελ»

«Η επιλογή του αντικαταστάτη του Οτο Ρεχάγκελ ήταν δίκοπο μαχαίρι, όποια κι αν ήταν: είτε ήταν ξένος, είτε ήταν Ελληνας ο διάδοχός του. Η προίκα που αφήνει πίσω του ο γερμανός προπονητής είναι τεράστια και βαριά. Δεν είναι εύκολο, για να μην πω είναι απίθανο, να πετύχει η Εθνική μας όσα πέτυχε με τον κ. Ρεχάγκελ στον πάγκο της...»

Πλήρες θέμα...

 • Σεπ Μπλάτερ

  • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ FIFA ΣΕΠ ΜΠΛΑΤΕΡ «Κάτι πρέπει ν' αλλάξει»
   Τρεις μήνες δεν έχουν συμπληρωθεί από τότε που ο Σεπ Μπλάτερ, πρόεδρος της FIFA, απέρριπτε a priori και χωρίς την παραμικρή δυνατότητα διαλόγου κάθε μία από τις προτάσεις του ομολόγου του στην UEFA Μισέλ Πλατινί για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.
 • Μουντιάλ 2010

  • 10,4 δισ. δολάρια οι χαμένες εργατοώρες
   Μπορεί το Μουντιάλ να επηρεάσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων; Είναι δυνατόν η ατυχία της Εθνικής Ελλάδος να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης να σταθεί εμπόδιο στην αύξηση της παραγωγής των ελληνικών εταιρειών; Κι όμως, όπως λένε οι ειδικοί, το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός επηρεάζει κάθετα την παραγωγική διαδικασία δεκάδων χωρών!
 • Συνέντευξη: Κ. Γωγάκος

  • «Μας έσωσε ο κόσμος»
   «Ο κόσμος έχει πάρει στα χέρια του την ομάδα και κάνει τη διαφορά...» Πέρασε από «χίλια κύματα», βυθίστηκε, αλλά τελικά επέπλευσε ο Ηρακλής στη... φουρτούνα για την αδειοδότησή του. Και όπως λένε «ο καλός ο καπετάνιος εκεί φαίνεται», έτσι πιστώνεται αυτή την επιτυχία και η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ηρακλή, Κωνσταντίνος Γωγάκος, που, αν και πήρε πρόσφατα το χρίσμα, ξημεροβραδιαζόταν στα γραφεία του συλλόγου, στις πορείες και στις διαδηλώσεις και έβαλε το δικό του «λιθαράκι».