Έντυπη Έκδοση

Ο «άλλος» ελληνικός ήχος ενωμένος, δυνατός

Με πολλά από τα πιο αγαπημένα ονόματα του ελληνικού κοινού το Ark Festival θα μετατρέψει για ένα διήμερο, 13 και 14 Σεπτεμβρίου, την Τεχνόπολη στο Γκάζι σε ένα δυνατό ηχείο του «άλλου» ελληνικού ήχου.

Maraveyas Illegal Maraveyas Illegal Τα ονόματα που θα εμφανιστούν ζωντανά μιλάνε από μόνα τους και λένε μια ιστορία 15 χρόνων, που ξεκινάει από τις Τρύπες για να φτάσει μέσα από ήχους, όπως των Xaxakes, της Monica και των Maraveyas Ilegal, στους The Voyage Limpid Sound.

Αναλυτικά τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα παίξουν οι «Αγγελάκας 3», Παύλος Παυλίδης & The Β-Movies, Γιάννης Χαρούλης, Rous και The Voyage Limpid Sound. Ενώ την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν οι Xaxakes, Monica, Maraveyas Ilegal, The Burger Project και Leon.

Στο πλαίσιο του Ark Festival, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε παράδεισο για τους μουσικόφιλους, καθώς και τις δύο μέρες θα στηθεί παζάρι βινιλίων για όσους αγαπούν ακόμα να ακούν μουσική και με την καρδιά τους, εκτός από τα αυτιά τους, θα πωλούνται CD σε προνομιακές τιμές από 5 ώς 10 ευρώ, ενώ και η ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, πολιτιστικό πυρήνα της οποίας αποτελεί ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ, θα συμμετάσχει στη γιορτή. Τέσσερα μπαρ και τέσσερα εστιατόρια προσφέρουν έκπτωση στους θαμώνες του φεστιβάλ με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Τα πρώτα 500 μειωμένα εισιτήρια εξαντλήθηκαν στις 2 πρώτες εβδομάδες προπώλησης. Τα εισιτήρια σε ημερήσια προπώληση κοστίζουν 17 ευρώ, στην είσοδο 20 ευρώ και το εισιτήριο 2ημέρου 30 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Βιβλιοπωλεία Public και Ianos, TicketHouse (Πανεπιστημίου 42) και στα iTicket.gr και www.ticketpro.gr

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις πεντέμισι.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Φεστιβάλ
Μουσική
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Συνέντευξη: Λάκης Παπαστάθης
Η μνήμη και η αγάπη κάνουν τους ανθρώπους αθάνατους
Βιβλίο
Απεχθής συγγραφέας σκοτώνει τον εαυτό του
Η ανάδυση του ψηφιακού βιβλίου
Ark Festival
Ο «άλλος» ελληνικός ήχος ενωμένος, δυνατός
Κριτική θεάτρου
Χουρμούζης χωρίς αίσθημα και θερμότητα
Συνέντευξη: Μιχάλης Χατζηγιάννης
Δεν είμαι ο καστροφύλακας της ποπ
Φεστιβάλ της Βιέννης
Υψηλή τέχνη και trash αβανγκάρντ
Κομικ(s)οδρόμιο
Μια αλλιώτικη μαύρη ήπειρος