Έντυπη Έκδοση

ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ

«Τρομάζω με τη μανία μας να διορθώνουμε τα πάντα»

Στην αρχή ούτε που ήθελε να ακούσει ότι θα αφήσει τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα. Αν και προσπάθησε με άλλους συναδέλφους της από το Κρατικό να δημιουργήσουν μια θεατρική ομάδα, το εγχείρημα δεν έπιασε· και όταν ήρθε η πρόταση για καθημερινό σίριαλ στο Mega η Βάσω Λασκαράκη δεν έχασε την ευκαιρία. Ακολούθησε άλλη καθημερινή σειρά στον ΑΝΤ1 και από πέρυσι, πάλι στο Mega, τη βλέπουμε ως Λουκία στη σειρά «Πολυκατοικία». Καθόλου δεν εξέπληξε το περιβάλλον της με την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, αφού, όπως λέει, από μικρή έκανε πάντα τον καραγκιόζη. Τώρα δεν κρύβει την ανησυχία της για το μέλλον, αφού για τις δυσκολίες του επαγγέλματος που διάλεξε δεν είχε την παραμικρή ιδέα.

Πλήρες θέμα...

 • Τηλεόραση

  • Οι δύο αντίδικοι
   Και τώρα, οι δυο τους, στα δικαστήρια! Για τον Ρούπερτ Μέρντοχ και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο λόγος, που εκτός από αντίπαλοι στην τηλεοπτική αρένα της Ιταλίας μάς προέκυψαν και αντίδικοι. Κι αυτό γιατί η Sky Italia του Ρούπερτ μήνυσε τις RTI και Publi-talia του Σίλβιο.
 • Τύπος

  • Τέλος στο δωρεάν Ιντερνετ
   Ο Ρούπερτ Μέρντοχ (βλέπε και δίπλα) το έχει προαναγγείλει εδώ και λίγο καιρό: Συντόμως, όποιος θέλει να απολαμβάνει την ηλεκτρονική ύλη των εφημερίδων του πρέπει να ξηλώνεται. Τέρμα το τζαμπατζιλίκι!
 • Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους

  • Τα «μικρά» που δεν βλέπουμε
   Με εξαίρεση τα κρατικά κανάλια, οι μικρού μήκους ταινίες σπάνια βρίσκουν το δρόμο ώς τη μικρή μας οθόνη. Τα ιδιωτικά κανάλια τις αγνοούν, αλλά απ' αυτές «ψαρεύουν» ταλέντα. Τα ελληνικά ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια είναι επιχειρήσεις που προσφέρουν -με το διαφημιστικό αζημίωτο- τηλεοπτικά προϊόντα, εμπορεύσιμα, δηλαδή, ενημερωτικά και ψυχαγωγικά είδη.