Έντυπη Έκδοση

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ξέσπασε διοικητής για τα ρουσφέτια βουλευτών σε υπαλλήλους του

Διαπιστώθηκε ότι κάποιοι υπάλληλοι μία μέρα εργάζονται και μία κάθονται

ΚΟΜΜΕΝΕΣ οι συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και οι άλλες παρόμοιες άδειες. Οσοι θέλουν να το μεταφέρουν σε πολιτικούς παράγοντες της αρεσκείας τους, ώστε να παρέμβουν εκείνοι εξωθεσμικά, να το κάνουν έγκαιρα, για να πάρουν όλοι αρνητική απάντηση! Αυτό επισημαίνει σε έγγραφό του προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας της Πέλλας (Αριδαία, Σκύδρα, Αρνισσα) ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Αλέξανδρος Βουδρισλής. Υπάρχουν εργαζόμενοι που παίρνουν ακόμη και 100 μέρες άδεια ετησίως, είπε στην «Ε», σε βάρος των υπολοίπων εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πέλλας. Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ

Πλήρες θέμα...

 • Παρουσίαση βιβλίου

  • Γιάννα Αγγελοπούλου: Συνδυασμός τυφώνα και τίγρης Σημασία έχει το αποτέλεσμα
   Ουρές στην παρουσίαση του βιβλίου της στην Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Δυναμικά και αισιόδοξα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, σύμφωνα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία χθες το βράδυ παρουσίασε το βιβλίο της, στην Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά. Ουρές σχημάτιζαν «πεινασμένοι» άνθρωποι για να τη χαιρετήσουν και να αισθανθούν για λίγα λεπτά πλούσιοι και αισιόδοξοι.
 • Ακραία καιρικά φαινόμενα

  • Στο Αργος μετρούν πληγές, στα άσπρα η Βυτίνα
   Τη μια μέρα οι καταιγίδες και οι νεροποντές και την άλλα τα χιόνια και τα Μποφόρ δημιουργούν νέο σκηνικό του καιρού στην Πελοπόννησο. Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας χιόνιζε στα ορεινά. Στο Μαίναλο και σε άλλα βουνά το χιόνι φτάνει σε ύψος τα 30 εκατοστά, και τα γραφικά χωριά όπως η Βυτίνα έχουν ντυθεί στα άσπρα. Τα χιόνια έφτασαν ώς την Τρίπολη.
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Χιονιάς μέχρι την Παρασκευή
   Στη Σταδίου ξεριζώθηκε δέντρο ύψους 30 μέτρων Τα Μποφόρ έκαναν άνω κάτω την Αττική και σε 700 περιπτώσεις επενέβη η Πυροσβεστική. Στον Κίσσαμο Χανίων επαναλήφθηκε το σκηνικό της πλημμύρας που είχαμε στη Ρόδο και το Αργος. Ακινητοποιημένα στα λιμάνια είναι τα πλοία.
  • Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Κίσσαμος Χανίων
   Τέσσερις υπόγειες κατοικίες καταστράφηκαν Τα ρέματα και οι χείμαρροι της περιοχής, που δεν καθαρίστηκαν, οι κακοτεχνίες και οι παράνομες καταπατήσεις ήταν σύμφωνα με τους κατοίκους οι βασικές αιτίες για το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσαν οι νεροποντές στον Κίσσαμο Χανίων, με με αποτέλεσμα να κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
  • Τόνοι ξυλείας ξεβράστηκαν σε παραλία της Λέσβου
   Φορτηγό πλοίο έχασε το φορτίο του στο στενό μεταξύ Λέσβου και μικρασιατικών ακτών Εκατοντάδες τόνοι ξυλείας αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ «πλημύρισαν» χθες την ανατολική ακτή της Λέσβου βόρεια της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές, δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για την προέλευση όλης αυτής της ξυλείας.
 • Θεσσαλονίκη

  • ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΕΡΒΑ Η ανθρωπιά ήρθε μετά θάνατον για τη 13χρονη
   Νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης, στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής, για τη μικρή Σάρα που έχασε τη ζωή της από τις αναθυμιάσεις του μαγκαλιού Αμέριστη κοινωνική συμπαράσταση, αλλά δυστυχώς μετά θάνατον, για τη 13χρονη Σάρα από τη Σερβία, που έσβησε από τις αναθυμιάσεις αυτοσχέδιου μαγκαλιού, στη Θεσσαλονίκη της λιτότητας και των μνημονίων.
 • ΕΟΠΥΥ

  • Στις ουρές των νοσοκομείων οι ασθενείς του ΕΟΠΥΥ
   Επειδή το μέτωπο με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ δεν αναμένεται να κλείσει άμεσα, ο Γεωργιάδης θα ανοίξει τελικώς το σύστημα στους ιδιώτες Το έναν ιατρικό κλάδο εναντίον του άλλου επιχειρεί να στρέψει ο Αδωνις Γεωργιάδης για να γλιτώσει από την καταιγίδα των απεργιών στον ΕΟΠΥΥ και να προχωρήσει ανενόχλητος στις απολύσεις και τις περικοπές!
 • Διαφθορά

  • Κερδίσαμε 14 πόντους στη μάχη κατά της διαφθοράς, μένουμε 80οί!
   Φτωχή πλην τίμια η Ελλάδα, τηρουμένων βεβαίως πάντα των αναλογιών. Σύμφωνα με τη ΜΚΟ Διεθνή Διαφάνεια και βάσει του ετήσιου Δείκτη Αντίληψης για τη Διαφθορά, η χώρα μας έχει ανεβεί 14 θέσεις πιο ψηλά, όσον αφορά «στη μάχη που δίνει κατά της διαφθοράς», αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην 80ή θέση, με την κορυφή της λίστας να κατέχουν οι λιγότερες διεφθαρμένες χώρες, όπως τουλάχιστον τις κατατάσσει η εν λόγω οργάνωση.
 • Ανθρώπινα

  • Βοηθώντας εφήβους με ψυχογενή ανορεξία
   Συνέντευξη με τη ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΣΔΑΓΛΗ Απεργία πείνας χωρίς ημερομηνία λήξης. Σύγχρονη μάστιγα που οδηγεί στην αυτοκαταστροφή Ενα βιβλίο για την ανορεξία, από την οποία περνάει η ηρωίδα για να χάσει και να ξαναβρεί τον εαυτό της. Ενα βιβλίο για την εφηβεία, γι' αυτή την περίεργη περίοδο, όπου οι ανασφάλειες, τα ερωτηματικά και οι ευαισθησίες γίνονται τόσο ανεξέλεγκτα που συχνά ξεπερνάνε ακόμα και το ένστικτο της επιβίωσής μας
  • Μουσική επιστήμη
   Εως τις 23 Φεβρουαρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή «η επιστήμη... στο ρυθμό της μουσικής» στη Διαδραστική Εκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, τηλ.210-9469640.
  • Η νοσταλγία ενός ρεμπέτη
   Απόψε ώρα 8.30 στο Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30 Μεταξουργείο, τηλ.210-5227046, «η νοσταλγία ενός ρεμπέτη». Ιστοριογραφία της ρεμπέτικης και λαϊκής μας μουσικής με συνδυασμό παντομίμας και ζωντανής μουσικής με τη συνάντηση των ηθοποιών της ομάδας θεάτρου δρόμου «Παίζω-Δρόμος» και του ρεμπέτικου σχήματος «Οι Παραπεταμένοι».
 • Εκπαίδευση,

  • ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Νέα κάλπη στο Πανεπιστήμιο με διωκόμενο πρύτανη
   Την ανάκληση της δίωξης Πελεγρίνη ζήτησε ο προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων Γ. Μυλόπουλος Αρβανιτόπουλος: Αποκαλύφθηκαν οι υποβολείς της άθλιας παράστασης.Τσίπρας: Στρατηγική της Ν.Δ. η διάλυση του δημόσιου πανεπιστημίου ΣΕ οξεία πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται η κρίση στα πανεπιστήμια, με αφορμή την παραπομπή του πρύτανη του Καποδιστριακού Θ.Πελεγρίνη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Κάλπη για να ψηφίσουν αν θα ανοίξουν το Πανεπιστήμιο στήνουν σήμερα οι διοικητικοί υπάλληλοι. «Οχι» στην κάλπη, λέει η «απεργιακή επιτροπή».

   Ρεπορτάζ: ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΑΤΣΟΥ