Έντυπη Έκδοση

ΟΙ «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ», ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΡ

Τα νούμερα και η Τζούλια...

Μπορεί οι «Ράδιο Αρβύλα» να επιμένουν ότι έκαναν σάτιρα συνδυάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή με το βίντεο που περιέχει τις σεξουαλικές περιπτύξεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αλλά τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης φαίνεται ότι το είδαν τελείως διαφορετικά.

Γι' αυτό και η ανέξαρτητη αρχή χθες κάλεσε τους υπευθύνους του ΑΝΤ1 να δώσουν εξηγήσεις την ερχόμενη Τρίτη για τη συγκεκριμένη εκπομπή, θεωρώντας ότι υπήρξε προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της γυναικείας υπόστασης.

«Με την Τζούλια, το πράγμα οδηγείται κάπου αλλού, όπου δεν θέλουμε να έχουμε σχέση. Βλέπουμε ένα κορίτσι που προσπαθεί να διαχειριστεί όλη αυτή την τρέλα μέσα στην οποία ζει», είχαν πει πριν από λίγο καιρό οι Αντώνης Κανάκης και Γιάννης Σερβετάς σε συνέντευξή τους στους Χαριτάτο-Καραμέρο στην εκπομπή τους «10 με 1 μαζί» στον ΑΝΤ1.

Προχθές το βράδυ όμως άλλαξαν στάση κι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την ταινία πορνογραφικού περιεχομένου στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο Αντώνης Κανάκης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του αρκέστηκε να πει ότι δεν θεωρεί πως πρέπει να εξηγεί το σκεπτικό του πίσω από κάθε σατιρικό βίντεο.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος, παρά τις συνεχείς κλήσεις μας, απέφυγε να απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» στο βίντεο που παρουσίασαν χρησιμοποίησαν το τηλεοπτικό μωσαϊκό στο πρόσωπο του κυβερνητικού εκπροσώπου και στις επίμαχες σκηνές, όχι όμως και στο πρόσωπο της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Λίγο πριν από τη μετάδοση των συγκεκριμένων σκηνών ο Αντώνης Κανάκης με αυτό που ο ίδιος θεωρεί χιούμορ έλεγε: «Επιτέλους βρήκαμε το ταλέντο της κοπέλας. Βούλωσε τα στόματα που την έλεγαν ατάλαντη. Οποιος δει το βίντεο θα διαπιστώσει για τι μεγάλο ταλέντο μιλάμε...».

Τι άλλαξε άραγε από τότε που οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» έλεγαν ότι δεν θέλουν να ασχοληθούν με την Τζούλια Αλεξανδράτου μέχρι προχθές που τελικά τη χρησιμοποίησαν;

Και γιατί αλήθεια δεν έκαναν χρήση μιας οποιασδήποτε άλλης ταινίας πορνογραφικού περιεχομένου; Ο Αντώνης Κανάκης δεν θέλησε να απαντήσει καθώς όπως είπε: «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να εξηγώ το σκεπτικό μου πίσω από κάθε σατιρικό βίντεο».

Με τον τρόπο όμως που χρησιμοποιήθηκε το συγκεκριμένο βίντεο και την προαναγγελία του στόχευαν να κάνουν σάτιρα ή να γαργαλίσουν το χαμηλό υπογάστριο του τηλεθεατή; Τελικά πόση σημασία έχει εάν η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής για την κυκλοφορία της ταινίας; Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ορισμένες φορές κάποιοι δεν ορρωδούν προ ουδενός μπροστά στα νούμερα τηλεθέασης και τον... εντυπωσιασμό.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεπικοινωνίες & ευρυζωνικότητα
Σχετικά θέματα: Τηλεόραση
Γυναίκες σε επαγγέλματα ανδροκρατούμενα
Σύγχρονη τεχνολογία στις ειδήσεις τού «Σκάι»
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Εκκληση για αναστήλωση
Το πατρικό του Γκάτσου σε καλά χέρια
Ντέιβιντ Χόλτον
«Οι ελληνικές σπουδές στην Αγγλία απειλούνται»
Σε αγκαλιά πρασίνου
Βυζαντινές οάσεις στη Θεσσαλονίκη
Αρχαιολογικό πάρκο
Υπαίθρια παζλ με άθλους Ηρακλή
Θ. Τζούλης
Ψυχολόγος και ποιητής
Ecokids για μαθητές
Ecofilms: χτυποκάρδια στο θρανίο
Θέατρο
Πάρτε το έργο και τρέξτε...
Μαριονέτες στο Μέγαρο
Ανιμέισον από την προβιομηχανική εποχή
Φωτογραφία
Μαυρόασπρες παρτιτούρες της αμερικανικής φύσης
Γλυπτική
Από τον κόσμο της σιωπής στον πλούτο της φαντασίας
Συνέντευξη: Αννα Κοκκίνου
«Τα όνειρα είναι τα οράματα του σύγχρονου ανθρώπου»
Τηλεόραση
Τα νούμερα και η Τζούλια...
Γυναίκες σε επαγγέλματα ανδροκρατούμενα
Σύγχρονη τεχνολογία στις ειδήσεις τού «Σκάι»