Έντυπη Έκδοση

Απελαύνουν πατέρα τεσσάρων παιδιών

Τη διοικητική απέλαση Αλβανού πατέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία απέκτησε με Ελληνίδα, διάταξε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 32χρονος συνελήφθη βάσει καταδικαστικής απόφασης και διοικητικής απέλασης που του επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όταν ήταν ανήλικος, πριν από 14 χρόνια.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που είναι αρμόδιο για τις αντιρρήσεις επί της διοικητικής απέλασης, έκρινε προχθές ότι ο 32χρονος δεν πρέπει να απελαθεί μέχρι να αποφασίσει σχετικά ο Αρειος Πάγος, αλλά η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης διέταξε χθες την απέλασή του. Επικαλείται λόγους δημόσιας τάξης που προβλέπεται για αλλοδαπούς, στους οποίους έχει επιβληθεί αμετάκλητη ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι μηνών για κοινώς επικίνδυνα ποινικά αδικήματα. Ο Φ.Ν. μέχρι χθες το μεσημέρι ήταν κρατούμενος στο τμήμα της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης και αναμενόταν η απέλασή του, παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος από το 2003 με την Ελληνίδα Μ.Κ. και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά ηλικίας 7, 4, 3 χρόνων και 5 μηνών. «Η επιβίωση της πολυμελούς οικογένειάς μου εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική μου σκληρή εργασία σε εργοστάσιο πλαστικών στην περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης», αναφέρει ο 32χρονος στην αίτησή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρη Καστανίδη.

* Ερανο για την αποφυλάκιση τοξικομανούς που εκτίει ποινή φυλάκισης για «απόπειρα εμπρησμού» και για παράβαση του ΚΟΚ διενεργούν τα πέντε παιδιά της, ηλικίας 18, 17, 12, 7 και 6 χρόνων. Με αίτησή τους προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ζητούν το ποσό των 4.500 ευρώ για την αποφυλάκιση της μητέρας τους.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Ελλάδα της έντυπης έκδοσης
Ολυμπιακή
Η απόγνωση των απολυμένων
Συνέντευξη: Σπύρος Σγούρος
«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για την εισβολή μεταλλαγμένων»
Φοιτητής με τις πυτζάμες
Προς απόλυση 6 της ΕΛ.ΑΣ.
Συνέντευξη: Ειρήνη Μαργιολάκη
Ελληνίδα στα ψηλά της επιστήμης
Εκπαίδευση
Πανελλαδικές: Τι αλλάζει στο μηχανογραφικό δελτίο
Ψηφιακή τάξη από Σεπτέμβρη
Φυλακές
Δικαίωση Γιωτόπουλου για τον Η/Υ
Άλλες ειδήσεις
Σε επίσχεση εργασίας οι νοσοκομειακοί γιατροί
Απεργιακό «λουκέτο» στους ΧΥΤΑ
Ολο πιο «αλμυρή» η ακτοπλοΐα
Σαμίνα: Προς μείωση ποινής ο πλοίαρχος
Πήγαν να κάψουν οικογένειες αλλοδαπών στη Σπάρτη!
Απελαύνουν πατέρα τεσσάρων παιδιών
Πιάστηκαν δύο χειρουργοί για φακελάκι