Έντυπη Έκδοση

Μικρές ειδήσεις

» Οι εισαγωγείς αυτοκινήτων υψηλού κυβισμού θα υποστούν μεγάλη ζημιά από τα νέα μέτρα. Η κατάργηση της απόσυρσης και η αύξηση των τελών κυκλοφορίας στα μοντέλα άνω των 2.000 κ.εκ. αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τον όγκο των πωλήσεων.

» Μεγάλες απώλειες θα έχουν και όσοι διαθέτουν αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού και θέλουν να τα πουλήσουν. Οι τιμές θα μειωθούν σημαντικά, αφού πρόκειται να περιοριστεί το αγοραστικό ενδιαφέρον για τα μοντέλα με υψηλό κόστος χρήσης.

» Η χαριστική βολή στα αυτοκίνητα με κινητήρα άνω των 2.000 κ.εκ. θα είναι η πιθανολογούμενη μελλοντική εφαρμογή του μέτρου που θα καθορίζει το ύψος των τελών κυκλοφορίας με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Κερδισμένα θα είναι μόνο τα υβριδικά μοντέλα.

» Ο Σεμπάστιαν Φέτελ κέρδισε το τελευταίο γκραν πρι της χρονιάς που έγινε στο Αμπού Ντάμπι. Ο Γερμανός πιλότος σημείωσε την τέταρτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα F1. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η μονομαχία μεταξύ του Μαρκ Βέμπερ και του παγκόσμιου πρωταθλητή για το 2009 Τζένσον Μπάτον για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Τελικά επικράτησε ο Βέμπερ, που χάρισε το τέταρτο 1-2 στην ομάδα της Ρεντ Μπουλ.

» Ενα νέο κάθετο συγκρότημα προστέθηκε στο δίκτυο της PGA ΕΛΛΑΔΑ, επίσημης αντιπροσωπείας των αυτοκινήτων Ρενό και Ντάτσια στην Ελλάδα. Πρόκειται για το δεύτερο μέλος της θυγατρικής εταιρείας AUTOMOBILE. Βρίσκεται στη Γλυφάδα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 101, και διαθέτει τμήματα πωλήσεων καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, service και ανταλλακτικά. Η AUTOMOBILE ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με ένα κάθετο συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών στη Μεταμόρφωση. Διοικείται από την κ. Χριστιάνα Μπινιου, ένα έμπειρο στέλεχος με μεγάλη προϋπηρεσία στον χώρο του αυτοκινήτου.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων
Σχετικά θέματα: Αυτοκίνητο
Φίλος της πόλης και της τσέπης
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Αυτοκίνητο
Φίλος της πόλης και της τσέπης
Μικρές ειδήσεις