Έντυπη Έκδοση

Ανέλαβε στον Αρη ο Λάμπρος Σκόρδας

Οπως αναμενόταν, ο Λάμπρος Σκόρδας πήρε το πράσινο φως απ' το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, ανέλαβε και επίσημα χθες τη διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, και οι «κιτρινόμαυροι» πηγαίνουν σήμερα για τον «τελικό» με τον Ατρόμητο με νέο διοικητικό ηγέτη!

Ο Σκόρδας, που επανακάμπτει στα διοικητικά ύστερα από 4 χρόνια, μίλησε στους παίκτες του Αρη για τη σημασία του σημερινού αγώνα, μια και με κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης ο Αρης «καταδικάζεται», αφού θα του έχουν μείνει μόνο μαθηματικές ελπίδες.

Παράλληλα, χθες, νωρίτερα της έγκρισης του αιτήματος του ερασιτέχνη Αρη για αλλαγή διοίκησης και παύση της θητείας της διοίκησης Ψηφίδη, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα της Κοινωνίας Μελών του Αρη, ώστε να οριστεί -και εκεί- νέα διοικούσα επιτροπή. Τα επτά μέλη που απαρτίζουν το νέο συμβούλιο της ΚΜΑ είναι οι κ. Κωτσής, Ιατρού, Γκαμάγκας, Καμτσίου, Τσαπαρίδης, Γεωργιάδης και Παυλόπουλος. Η επιτροπή αυτή έχει εντολή να οδηγήσει την ΚΜΑ, που έχει το 33% των μετοχών της ΠΑΕ Αρης, σε Γενική Συνέλευση και εκλογές στα τέλη Απρίλη.

Χθες, πάντως, ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης, χαρακτήρισε «μαύρο καβαλάρη» τον Λάμπρο Σκόρδα και αποκάλυψε πως «αν σωθεί ο Αρης, υπάρχουν άνθρωποι, Ελληνες και ξένοι, που θα καλύψουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και θα πάρουν την ομάδα, για να τελειώνει αυτή η κωμωδία».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Αρης
Σχετικά θέματα: Ποδόσφαιρο
Τον Αλβαρες ξεχωρίζει για τα δοκάρια ο Μίτσελ
Δίδυμο από τον Αστέρα
Αλλαγή της έδρας
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Μπάσκετ
Παιχνίδια του μυαλού
Ποδόσφαιρο
Τον Αλβαρες ξεχωρίζει για τα δοκάρια ο Μίτσελ
Δίδυμο από τον Αστέρα
Αλλαγή της έδρας
Ανέλαβε στον Αρη ο Λάμπρος Σκόρδας
Europa League
Πονάει ο Μπέιλ, πονάει η Τότεναμ