Έντυπη Έκδοση

Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ»

«Τα χρήματα της πώλησης θα τα δώσω σε ιδρύματα και στον Ερασιτέχνη...»

Ο «πόλεμος» στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό καλά κρατεί και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος μιλάει σπάνια, χθες παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στον NOVASPORT FM προκειμένου να απαντήσει στα όσα είπε λίγο νωρίτερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

«Υπάρχει η τάση να διογκώνονται τα πράγματα», τόνισε ο Τζίγγερ «Υπάρχει η τάση να διογκώνονται τα πράγματα», τόνισε ο Τζίγγερ Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επισήμανε ότι «τα χρήματα που θα πάρω από την πώληση της ΠΑΕ θα τα δώσω σε κάποια κοινωνικά ιδρύματα και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό», ενώ υποστήριξε ότι ο κ. Βγενόπουλος ανέφερε πολλές ανακρίβειες και τον κατηγόρησε ότι ως μειοψηφία «όχι μόνο δεν σέβεται την πλειοψηφία, αλλά με το 10% θέλει να επιβάλει το δικό του τρόπο, να ασκεί διοίκηση. Δεν μπορεί η μειοψηφία να επιβάλλει με τους δικούς της τρόπους τους όρους στην πλειοψηφία».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε ακόμα:

* Για την πώληση της ΠΑΕ και τις συμμαχίες των παραγόντων: «Το σενάριο περί αγοραπωλησίας της ΠΑΕ δεν το συντηρώ εγώ δύο χρόνια τώρα. Τέθηκε σε συνέντευξη του Βγενόπουλου...».

* Για τη σχέση του με τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Εκανα συνάντηση μαζί του, που δεν ήταν κρυφή, και έγινε... αδίκημα. Περισσότερο μιλήσαμε προσωπικά για τη μεταξύ μας σχέση, μιας και δεν είχε φύγει η άσχημη αίσθηση που υπήρχε προ πολυμετοχικότητας. Ο κ. Γιαννακόπουλος ουδέποτε έθεσε θέμα προεδρίας, αυτός πραγματικά δέχεται πόλεμο. Ο Βγενόπουλος έρχεται, φεύγει, ξαναέρχεται, φεύγει, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δεν μπορεί να βάλει κανένας τον Παύλο στο ίδιο καζάνι με οποιονδήποτε έρχεται και φεύγει».

* Για το αν γύρισε στο προσκήνιο της ΠΑΕ: «Δεν έχω γυρίσει στον Παναθηναϊκό, ποιος είπε ότι γύρισα; Πιστεύετε ότι ήταν δική μου μεθόδευση; Οταν τα πράγματα οδηγούνται σε ένα αδιέξοδο, τι να κάνω; Να τον χαρίσουμε; Το μοναδικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι ότι τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται κάποιος αγοραστής».

* Για το τι έγινε του Αγίου Πνεύματος: «Δεν υπήρχε καμία συμφωνία του Αγίου Πνεύματος. Υπάρχει μία τάση να διογκώνονται τα πράγματα. Είπε ο κ. Βγενόπουλος ότι υποτίθεται με πήρε τηλέφωνο για να κάνει την πρόταση. Αυτή είναι συνήθης πρακτική του. Να σε παίρνει τηλέφωνο 5 λεπτά πριν βγάλει την ανακοίνωση που έχει ετοιμάσει ήδη. Δεν ισχύει ότι με πήρε τηλέφωνο. Δεν βρέθηκε καμία φόρμουλα για να γίνει έλεγχος στην ΠΑΕ. Θεωρεί ότι ο πρόεδρος πρέπει να είναι ανεξέλεγκτος. Δεν βρήκαμε φόρμουλα συμφωνίας».

Η διαφορά

* Για τη διαφορά με την αγοροπωλησία που έγινε στον Ολυμπιακό: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι ο Παναθηναϊκός και άλλο ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός το 2008 δεν είχε δάνεια, είχε κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις -όπως του Σπυρόπουλου- και τα καθαρά χρέη ήταν της τάξης των 2 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του, ο κ. Μαρινάκης ανέλαβε τα χρέη από την προηγούμενη διοίκηση και αγόρασε τις υποχρεώσεις του κ. Κόκκαλη έναντι 30-40 εκατ. ευρώ». *

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
Σχετικά θέματα: Παναθηναϊκός
«Πρόκληση για μένα ο ΠΑΟ»
«Τέσσερις δρόμοι για λύση στον ΠΑΟ»
Για το ίδιο θέμα
«Πρόκληση για μένα ο ΠΑΟ»
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Παναθηναϊκός
«Πρόκληση για μένα ο ΠΑΟ»
«Τα χρήματα της πώλησης θα τα δώσω σε ιδρύματα και στον Ερασιτέχνη...»
«Τέσσερις δρόμοι για λύση στον ΠΑΟ»
Μουντιάλ 2010
Φιναλίστ άγρια διψασμένοι
Τα ρεκόρ του Βίγια
«Δημοψήφισμα» υπέρ Ντιέγκο
Ανακούφιση με δύο για τον Λεβ
Ολυμπιακός
Τίτλοι τέλους
ΠΑΟΚ
Μπερέτα: Λίγες οι διαφορές με τον καλό ΠΑΟΚ που ξέρετε
Άρης
Στην Κύπρο ο Αρης
ΑΕΛ
Ηρθε ο Μακίνουα
ΑΕΚ
«Ξένο σώμα» ο Αραούχο, δεν πέταξε για Αυστρία με την ΑΕΚ
Ηρακλής
«Πρώτη» με δώρο
Αστέρας Τρίπολης
Τέλος ο Νταμόντε
Skoda Ξάνθη
Πήρε Αλτιπαρμακόβσκι
Μπάσκετ
«Ναι, πάω στο ΝΒΑ»
Άλλες ειδήσεις
Πρεμιέρα της Εθνικής από το Καραϊσκάκη
5ος στη Μόσχα
«Χτυπάει» τον Στολτίδη