Έντυπη Έκδοση

«Τέσσερις δρόμοι για λύση στον ΠΑΟ»

Το χορό στο νέο κύκλο αντιπαράθεσης στον... πολυμετωπικό Παναθηναϊκό άνοιξε για μια ακόμη φορά ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» επέμεινε ότι έχει καταθέσει «μια σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την αγορά των μετοχών του, αλλά δεν υπάρχει διάθεση πώλησης», ενώ στάθηκε στην «επικοινωνιακή λάσπη» που δέχεται.

Στην ερώτηση, για το τι είναι διατεθειμένος να προσφέρει για την αγορά του Παναθηναϊκού, ο κ. Βγενόπουλος υποστήριξε ότι «αν μπορέσουν και απαντηθούν μια σειρά από ερωτήματα: καθαρή θέση θα ήταν μεταξύ 10 και 30 εκατ. ευρώ. Αν γίνει ο έλεγχος, το νούμερο μπορεί να πάει πάνω από 30 εκατ. ευρώ, αλλά μπορεί να πάει και κάτω από 10 εκατ. ευρώ. Είμαστε διατεθειμένοι να αγοράσουμε την ΠΑΕ, έχοντας όμως ακολουθήσει μια διαδικασία και έχοντας κάνει τον έλεγχο».

Ο κ. Βγενόπουλος αναφέρθηκε και στους «τέσσερις δρόμους για λύση που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό και είναι: πρώτη λύση, ο μεγαλομέτοχος και ο μέτοχος που συμπλέει μαζί του (Π. Γιαννακόπουλος) να κλείσουν τις εφημερίδες τους και να πορευτούμε μαζί, χωρίς να έχουμε προσωπικές ατζέντες. Στον Π. Γιαννακόπουλο, που είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας εν ζωή του ΠΑΟ, είχα πει να κλείσει την εφημερίδα του. Η δεύτερη λύση είναι να δεχθεί την πρότασή μας ο κ. Βαρδινογιάννης και να προχωρήσει ο έλεγχος. Να συνεχίσει η ομάδα τις μεταγραφές της, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και στο τέλος να καθίσουμε στο τραπέζι για το καλό του Παναθηναϊκού. Η τρίτη λύση είναι να γυρίσει ο κ. Πατέρας στην προεδρία και εγώ θα είμαι "μέσα". Η τέταρτη λύση είναι αυτή που έχουμε τώρα. Εχουμε την αύξηση των 15 εκατ. ευρώ που θα την καλύψουν οι κ.κ. Βαρδινογιάννης και Γιαννακόπουλος».

Σε δηλώσεις προέβη στον ίδιο σταθμό λίγο αργότερα και ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος υποστήριξε ότι «εγώ δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος στον Παναθηναϊκό και οι αποφάσεις να παίρνονται από άλλους. Τον Γιάννη (Βαρδινογιάννη) τον ξέρω 30 χρόνια, αλλά δεν μπορώ να συνεννοηθώ...». Ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι αν αναλάβει πρόεδρος ο Τζίγγερ «θα έβαζα στην ομάδα όσα λεφτά ήθελε. Αν μου έλεγε θα αναλάβει ένας εκ των μετόχων και δεν θα φαινόταν γλάστρα, θα είχαμε δηλαδή αληθινή διοίκηση, θα έβαζα όσα χρήματα χρειαζόταν...».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
Σχετικά θέματα: Παναθηναϊκός
«Πρόκληση για μένα ο ΠΑΟ»
«Τα χρήματα της πώλησης θα τα δώσω σε ιδρύματα και στον Ερασιτέχνη...»
Για το ίδιο θέμα
«Πρόκληση για μένα ο ΠΑΟ»
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Παναθηναϊκός
«Πρόκληση για μένα ο ΠΑΟ»
«Τα χρήματα της πώλησης θα τα δώσω σε ιδρύματα και στον Ερασιτέχνη...»
«Τέσσερις δρόμοι για λύση στον ΠΑΟ»
Μουντιάλ 2010
Φιναλίστ άγρια διψασμένοι
Τα ρεκόρ του Βίγια
«Δημοψήφισμα» υπέρ Ντιέγκο
Ανακούφιση με δύο για τον Λεβ
Ολυμπιακός
Τίτλοι τέλους
ΠΑΟΚ
Μπερέτα: Λίγες οι διαφορές με τον καλό ΠΑΟΚ που ξέρετε
Άρης
Στην Κύπρο ο Αρης
ΑΕΛ
Ηρθε ο Μακίνουα
ΑΕΚ
«Ξένο σώμα» ο Αραούχο, δεν πέταξε για Αυστρία με την ΑΕΚ
Ηρακλής
«Πρώτη» με δώρο
Αστέρας Τρίπολης
Τέλος ο Νταμόντε
Skoda Ξάνθη
Πήρε Αλτιπαρμακόβσκι
Μπάσκετ
«Ναι, πάω στο ΝΒΑ»
Άλλες ειδήσεις
Πρεμιέρα της Εθνικής από το Καραϊσκάκη
5ος στη Μόσχα
«Χτυπάει» τον Στολτίδη